Dajana Paunović, Sanja Kužet, Jovana Joksimović
Svet

1 Januara, 2021 22:00

10 NAJATRAKTIVNIJIH VODITELJKI u 2020! Zbog njih PIPLMETRI POLUDE!

Najatraktivnije voditeljke 2020!
Pred vama je 10 TV lica koja su svojim atraktivnim izgledom izazivala pažnju gledalaca!
Ali i kada se ugase svetla reflektora!

JOVANA JOKSIMOVIĆ
Najintrigantnija voditeljka uz koju smo se budili svako jutro. Neretko nas je izazivala svojim dugim nogama i smelim odevnim kombinacijama. Pred kraj godine se desio (ne)očekivan transfer sa TV Prve na televiziju K1 njenog životnog saputnika Željka Joksimovića.
Nedostaju nam jutra s Jovanom…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

NATAŠA PAVLOVIĆ
Iako ne razlikuje č i č, ovaj č i ć, Nataša Pavlović je osvojila žensku populaciju, a svojim izgledom pokazala da je i više od praktične žene. Šarmantna voditeljka je nakon razvoda od glumca Marka Živića svoju sigurnu luku pronašla pored producenta Predraga Pavlovića.
Rado bismo uživali u njenoj čokoladnoj torti. Samo zbog č…

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ
Ubedljivo najgledanije TV lice u 2020. godini. Temperamenta, intrigantna i rafalna na jeziku! Zadrugari joj se maksimalno šlihtaju, a ona ih ne štedi. I privatno nije ništa mirnija, a i što bi bila. Od maja je u vezi sa novim mladićem, a odnedavno je u vezi sa novim grudima.
Radije bismo da nas ona pretresa, nego Milan Milošević…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja)

MAJA NIKOLIĆ
Kad se rodila u Sarjevu 1974-te godine niko nije mogao ni pretpostaviti da će biti jedno od najpopularnijih TV lica. Maja, tada Japundža, je započela svoju karijeru na BK televiziji, a zatim je ostavila pečat na gotovo svim relevantnim televizijama. Maja Nikolić već više od dve decenije uživa pored supruga Aleksandra, kog ne krije od očiju javnosti, a kog je upoznala 1998. godine u avionu.
Volimo što je Maja Nikolić „Među nama“…

OLIVERA JOVIĆEVIĆ
Poznata srpska novinarka je do uspeha došla talentom i upornim i napornim radom. Jedna je od retkih javnih ličnosti koju nisu pratili skandali. Iza sebe ima jedan neuspeli brak i puno uspešnih emisija.
Rado bismo popunili Oliverin „Upitnik“…

DRAGANA KOSJERINA
Poznata je među domaćim TV licima pod nadimkom “lepo lice sporta”, koje je dobila na samom početku svoje karijere kao sportski komentator televiziji “TV Sport”. Ova mis teen 2004-godine je u vezi sa jednim beogradskim stomatologom, a otkako je na RTS-u radila je “Jutarnji program”, a uživamo kako vodi zabavni kviz “Ja volim Srbiju”.
I Srbija voli Draganu…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 DAJANA PAUNOVIĆ
Započela je karijeru kao pevačica, ali je ubrzo angažovana da vodi „Grandove“ emisije. O njenom privatnom životu se gotovo sve zna, pogotovo nakon udaje, a zatim i razvoda, za producenta Zorana Žiku Jakšića. Iz tog braka je dobila sina Dušana.
Sa Dajanom je svako jutro, novo jutro….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic)

NATAŠA MILJKOVIĆ
U novinarstvo ušla sa 14 godina na TV Studio B, gde je radila emisiju „Teenage TV“. Sa 19 godina prešla na BK TV, a narednih deset godina je samo apgrejdovala svoju karijeru, a trenutno je gledamo u jutarnjem programu televizije N1. Privatni život nije nikada krila, ali ni previše eksponirala. Njen brak sa glumcem Igorom Timarovim se završio lepim prijateljstvom.
Još od RTS-a, Nataša Miljković ima „Ključ“ od naših srca….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

MARIJA KILIBARDA
U svet novinarstva je ušla preko otvorenog konkursa na RTS-u i počela da radi na Trećem kanalu. Nakon što je vodila emisije sa kolegama Dejanom Pantelićem i Slobodanom Šarencem, prelazi na Prvu, gde je bila jedna od voditeljki emisije „Žene“, a zatim je vodila i šou program „Prvi glas Srbije“, a briljirala je u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Uvek je bila na meti medija i sve njene veze, poput one sa rukometašem Ognjenom Kajganićem i košarkašem Vladimirom Radmanovićem su punile novinske stupce. Trenutno je u vezi sa sinom Milorada Vučelića i kako kaže – srećna je.
Nama je Marija Prvi stas Srbije i želimo što više da je gledamo jer nam zvuči poznato…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

SANJA KUŽET
Karijeru je započela 2003. godine, na Pinku, u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu. 2012. godine je postala Bingo devojka i vodila je ovu igru na sreću. Nakon trudničkog, vratila se u punom sjaju na scenu „Zvezdi Granda“. Nakon razvoda je započela vezu sa Nemanjom Živojinovićem s kojim se zabavljala kada su oboje imali po dvadesetak godina, te su nastavili tamo gde su stali.
Dalje ide, dalje ide, dalje ide…. Sanja Kužet garant!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET