svet

January 23, 2015 12:31

By

Vojin Ražnatović: Dok smo mi žalili ubijenog oca, Ceca je tražila džip

vojin-raznatovic-4

 

Jedan od devetoro dece ubijenog Željka Ražnatovića, Vojin Ražnatović, rešio je, kako on kaže, da razotkrije sve tajne vezane za ovu porodicu i maćehu Cecu.

“Rat” vodi preko društvene mreže Fejsbuk, na kojoj svakodnevno objavljuje statuse u kojima se ne ustručava da napiše i najsitnije detalje iz svog života.

Sinoć se prisetio dana kada je ubijen njegov otac.

“I dok smo svi još bili u šoku i zbunjeni, ona je nekoliko puta terala Mihajla da ode u policiju i dotera ‘ševrolet’. Ne zato da bi auto bio kod kuće nego, rekla je, da se ne izgube ključevi od sefa koji su bili na istom privesku”, napisao je Vojin i dodao:

“Ušli smo, primili saučešće od mnogih koje smo tu zatekli i nije prošlo nekoliko minuta, Ceci je stigla Danica Drašković, Vukova žena. Skrajnule su se u stranu, a onda otišle u jednu sobu i zaključale se. Dugo su se zadržale unutra, a tek posle sam čuo da su razgovarale o tome da joj Danica pomogne oko papira i ostale dokumentacije, jer je imala ogroman uticaj u Beogradu. Sećam se da je odmah, kad je završila razgovor sa Danicom, stigao advokat Zoran Jovanović sa nekakvim papirima i da je i sa njim ostala nasamo gotovo tri sata. Ljudi koji su pristizali u kuću da izjave saučešće, svi odreda, tražili su Cecu, a ona je, eto, pregovarala sa advokatom, ne hajući za njih. Ulazio sam najmanje tri puta da joj kažem da je čekaju i traže ljudi, a ona mi je uzvraćala da izađem i da ona mora da razgovara sa Jovanovićem jer su važne stvari u pitanju”.

vojin-raznatovic-5

 

Izvor: Srbijadanas
Foto: Facebook