scandal

October 13, 2017 22:16

By

PREPOZNAJETE LI OVU ZVEZDU? Pevačica u naručju MAJKE KOJA JE PREMINULA, a njena maćeha je progovorila za PREMIJERU VIKEND SPECIJIAL!

Kao što ste navikli i ove nedelje u emisiji “Premijera-Vikend Specijal” novinar Nemanja Vujičić kroz rubriku “Odakle se sele” vodi vas u rodni kraj popularne pevačice Rade Manojlović.

Nemanja je uspeo da nakon 12 godina dobije ekskluzivnu izjavu pevačicine maćehe, a kroz sada već veoma poznat segmet emisije “Premijera-Vikend Specijal” imaćete prilike da vidite i čujete šokantnu izjavu Radeta Manojlovića, Radinog oca.

On je u razgovoru sa Vujičićem otkrio detalje koji mnogi nisu znali o njegovoj ćerki i njenom nekadašnjem dečku i kolegi Milanu Stankoviću. Pored Radine porodice u ribrici “Odakle se sele” Nemanja će otkriti i detalje pevačicinog detinjstva, kako je izgledalo njeno odrastanje i gde je provela svoju mladost.

U ovonedeljnom izdanju emisije “Premijera-Vikend specijal”, videćete i reportažu Katarine Nikolić iz sela kom žive Divna Milanović i Marko Kocić, zvezde emisije “DNK”. VIP taksista i ove nedelje patrolira Beogradom, u premijernoj temi podsetićemo vas na zvezde koje su nas prerano napustile, estradni kviz donosi nove probleme, a u studio nam stiže pevač Željko Samardžić sa novim izgledom.

Više o ovim ekskluzivnim informacijama o poznatima saznaćete u emisiji “Premijera-Vikend Specijal” u nedelju, 15. oktobra, u 14 časova na TV Pink.

AUTOR: Scandal

FOTO: lična arhiva