scandal

11 Februar, 2020 15:00

Dragana Mirković je dugo krila sina – Sada konačno možemo da upoznamo MISTERIOZNOG Marka!

Dragana Mirković u braku sa suprugom Tonijem Bijelićem ima dvoje dece – sina Marka i ćerku Manuelu, a oboje se veoma retko eksponiraju u javnosti i vode živote iza zatvorenih vrata.
Nedavno se osamnaestogodišnji Marko ipak pojavio na jednom javnom događaju, a reč je o humanitarnoj auto-trci na stazi Hokenhajm u Nemačkoj.

Folk diva kaže da je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila reč o klasičnoj takmičarskoj trci, ali i da je ponosna što je istu maestralno odvozao.

View this post on Instagram

Srećan Božić dragi ljudi ❤🌲🍀

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

– Tokom trke sam bila kao na iglama, ali nisam dala da se to vidi, svi smo ga porodično bodrili. Kada je sve prošlo i kada je pokazao da je veoma sposoban i dobar vozač, odahnula sam – priča Dragana.

Ona je svom sinu, kao i svaka brižna majka, dala nekoliko važnih saveta pred ovu trku.

– Moj savet je bio da vozi hladne glave i da sve shvati kao razonodu, a ne takmičenje. Kao majka sam mu rekla da ga volim, da sam ponosna, ali i da ne zaboravi da sve to gledamo te da se u skladu s tim trudi da nam ne priređuje nepotreban stres. Znam da je to svojevrsna emotivna ucena, ali nisam mogla da izdržim, bilo je jače od mene. No, na kraju je sve odlično ispalo, bio je dobro pripremljen i sjajno je vozio – priča slavna pevačica.

Ipak, pevačica je dodala i da ne bi volela da Marko postane profesionalni vozač, te da se nada da će sve ostati na nivou hobija.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučičević