
Food Talk 2014! Dobrila Strajnić Rajkov: Kulinarstvo ne poznaje granice
Druga najveća regionalna konferencija o hrani „Food Talk 2014“ u organizaciji kulinarskih magazina Color press grupe ugostila je 5. septembra vrhunske stručnjake iz ove oblasti, ali i sve sladokusce koji u dobroj hrani znaju da uživaju.
Nakon održanih panela, dodeljene su i nagrade, a Dobrila Strajnić Rajkov, izvršna urednica magazina „Pošalji recept“, zatvorila je ovogodišnju konferenciju zaključivši da kulinarstvo ne poznaje granice, a potom i pozvala posetioce, paneliste i uvažene goste da se nađu na istom mestu u isto vreme i naredne godine. Ko su bili dobitnici nagrada, i kako je zatvaranje konferencije proteklo pogledajte u video snimku koji vam prikazujemo:
Pročitajte još i ovo:
„Food Talk 2014“ završen koncertom Zvonka Bogdana i zabavom uz tamburaše!
Food Talk 2014: Pol Dring predstavlja “Jamie’s World”
Pogledajte: Kako se Džejmi Oliver bori protiv GMO hrane!
Pogledajte: Džejmi Oliver nazdravlja srpskom rakijom
Konferencija Food talk 2014: Kićenje slovačke neveste oduševilo učesnike
Pročitajte: Šta na blogu Džejmi Olivera piše o srpskoj kuhinji
Autor: Life Content
Foto: Life Content