svet

24 Novembra, 2018 20:00

OTKRIVAMO: Evo kako su se Srđan i Dijana Đoković POSVAĐALI u centru Beograda PRED SVIMA!

Svaki muškarac bi se mnogo iznervirao kada bi zbog kupovine ženinih cipela kasnio na početak meča Novaka Đokovića, a kako li je tek bilo njegovom ocu Srđanu, možete samo da zamislite. Nekako baš pred početak teniskog duela našeg asa sa Džonom Iznerom u Londonu, koji je uživo prenosio RTS, Noletova majka Dijana spazila je u izlogu cipele koje su joj se baš dopale.

„Srđan i Dijana su bili u centru Beograda u radnji skupih i firmiranih cipela, gde je ona isprobala razne modele, da bi izbor na kraju pao na jedne koje koštaju skoro 90.000 dinara. Pošto nije bila sigurna da li da ih uzme, pitala je Srđana, kome se cipele baš i nisu svidele i koji je jedva čekao da izađe iz radnje jer je Nole uskoro trebalo da izađe na teren. Nervoza zbog toga što će zakasniti na početak meča bila je sve veća, pa je on izgubio strpljenje. Tada su izašli iz radnje i raspravu nastavili napolju“, kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Da li je Dijana uspela da ubedi supruga da joj se cipele baš sviđaju, ili je on, kao i svaki muškarac, želeo da završi kupovinu kako bi što pre seo pred televizor, tek Srđan se vratio sam u radnju i onako nervozno rekao da mu spakuju te cipele i pošalju na kućnu adresu. Prodavac ga je pitao na koju adresu, a Srđan je dao adresu restorana i rekao da se ubrzaju jer mu se žuri.

Uprkos napetosti, tog popodneva sve se dobro svršilo. Majka Dijana dobila je cipele koje je želela, a Nole je pobedio, pa je zbog toga bila presrećna. O Srđanovoj radosti i da ne govorimo jer je on pred ekranom preživljavao svaki minut sinovljeve borbe na terenu.

Inače, meč u Londonu sa tribina je gledao i najpoznatiji svetski fudbaler Kristijano Ronaldo u društvu svog sina Kristijana juniora i devojke Georgine Rodrigez. Oni su sedeli u prvom redu i iz neposredne blizine pratili svaki potez, što je posebno oduševilo našeg asa.

„Siguran sam da mu se svideo moj dres jer je bio crno-beli, a to su sada boje njegovog kluba. Velika je stvar za tenis što na mečeve dolazi jedna od najvećih sportskih zvezda na svetu. To je super za naš sport. Viđao sam ga i pre, najčešće u Madridu, gde je redovno gledao Rafu, Rodžera i mene. Nažalost, nismo uspeli da se vidimo posle meča, ali nadam se da ćemo imati priliku“, rekao je Novak Đoković nakon pobede.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

FOTO: Svet