Dom Bilje Jevtić i Ace Ilića svet portal svet
Svet

June 23, 2024 17:00

By

On je doneo odluku da se razdvoje: Brak Ace i Bilje Ilić tri meseca bio na teškom iskušenju, porodica i prijatelji u neverici, nema ko je nije zvao

Aca Ilić i Biljana Jevtić razdvojili su se samo jednom i nikada više

Folk pevač Aca Ilić svestan je da pored sebe ima jednu od nekada najpoželjnijih pevačica na domaćoj estradi, te je ne bi menjao ni za jednu drugu. Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić uspešno je odolevao svim preprekama na koje su nailazili tokom svih ovih godina koliko su zajedno.

Aca Ilić i Biljana Jevtić svet novine svet portal

Ata images

Aca Ilić i Biljana Jevtić zajedno su više od tri decenije

Aca Ilić je jednom prilikom u intervjuu pričao da je njihovom skladnom odnosu uveliko doprinela i fizička privlačnost između njih. Supruga Ace Ilića, Biljana, devedesetih godina je važila za jednu od najlepših žena na estradi, a Ilić je priznao da i dan danas voli da pogleda njene fotografije iz tog perioda.

“Ja nju tada nisam poznavao. Nisam nikada zamišljao da će mi ona biti žena. Voleo sam te njene golišave fotke. Obožavao sam ih. Bile su baš lepe. I danas uživam da ih gledam. Volim da gledam Bilju golu”, priznao je Aca za Telegraf i naglasio da ponekad treba i šokirati publiku na takav način, kao što je ona radila u mladosti:

“Najgore je u životu mrtvo more. Ništa se ne dešava. Ako si odlučio da se baviš javnim poslom, moraju i neki vetrovi da te šibaju, pa da vidimo kako se nosimo s tim. Da sam želeo da se oženim sa učiteljicom, oženio bih se. Ja sam se oženio osobom koju sam voleo i sve sam to prihvatio.”

Aca Ilić i Biljana Jevtić svet novine svet portal

Rajko Ristić

Aca Ilić i Biljana Jevtić u srećnom braku su više od 30 godina. Za to vreme razdvojili su se samo na tri meseca, kada je Aca 2010. bio u rijalitiju “Farma”. Kako tvrdi, ne bi mogao ponovo toliko da bude odvojen od supruge.

“Nikada više. Sada sam stariji 10 godina. Tada sam još imao snage za to, ali sada ne bih imao. Drugo, to je sada poprimilo druge oblike. Nije to više ono imanje u Lisoviću. Ako te svi nerviraju, ti odeš na imanje od sedam hektara, pa se negde sakriješ, sada si ograničen prostorom tamo”, rekao je Aca, a Bilja opisuje kako je njoj bilo dok ga je čekala:

“Meni je bilo teže nego njemu. Najviše me je ljudi zvalo kada sam se porodila sa Ivanom i kada je Aca ušao u rijaliti.”

Aca Ilić i Biljana Jevtić svet novine svet portal

M.M./ATAImages

Pevačica je priznala da i u njihovom braku ima trzavica i nesuglasica i otkrila oko čega se najčešće prepiru.

Pročitajte Mali stan zamenili za velelepni dom – Kuća Biljane Jevtić i Ace Ilića je raj za uživanje

“Ima i kod nas trzavica, kao i u svakom braku. Obično se sukobljavamo oko Ivana, ja neću da popustim, a on bi da bude tolerantniji prema njemu. Nije to ništa specijalno, već kao i kod svih drugih ljudi. U svakom slučaju, mora da postoji tolerancija, to je najvažnije. Obično ja budem ta koja popušta”, rekla je Biljana, a njen suprug se nadovezao i rekao  da ih nikada nijedna svađa nije navela da pomisle o razvodu.

Aca Ilić i Biljana Jevtić  svet novine svet portal

Instagram

“Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavljamo da komuniciramo normalno kao da se ništa nije desilo.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram