Aca_Lukas
Scandal

16 Januara, 2022 21:35

Aca Lukas BESAN zbog Noleta! Osuo paljbu po Australijancima!

Danima unazad Australijanci prave pakao od života teniskog broja jedan, svetskog a našeg Novaka Đokovića.

Aca Lukas BESAN zbog Noleta!

U medijima smo protiv Noleta videli svašta, a sad se Aca Lukas obratio javnosti u autorskom tekstu gde opisuje australijance kao narod koji su dali sebi za pravo da sude o Novaku Đokoviću.

A šta se može očekivati od nekoga i od ljudi koji su nastali od zlih očeva i jos gorih majki . Najgori engleski šljam osuđenici za najgora dela svi su prebacivani tamo , odakle im bežanja nije bilo . Da ne pričam ono što svi znaju , oduzeli zemlju aboridžinima od njih napravili ljude koji danas tamo imaju lošiji tretman od kengura. Neka me posle ovoga napadaju , ja sam morao da ovo izbacim iz sebe – rekao je Aca Lukas koji je mnogo vremena proveo u zemlji kengura i pritom dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

A sve ću argumentovati,l agano! Vratili su Đokovica posle namernog maltretiranja, a mogli su ga sprečiti i da uđe u avion za Australiju jer su znali tačno šta on ima od dokumentacije. Ali ne: ti neandertalci i ološ britanski, je namerno hteo da se iživljava nad NAJVEĆIM SPORTISTOM NA SVETU, KOJI JE IKONA OVOG TURNIRA, I KAKO STVARI STOJE NIKADA GA NIKO NEĆE OSVOJITI DEVET PUTA JER ČISTO SUMNJAM DA ĆE SE JOŠ DVA DO TRI ODIGRATI U OVOJ ZEMLJI VARVARA I RASISTA.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ