Svet

July 11, 2021 10:00

By

SVET paparaco! Aca Lukas i Kija Kockar kriju vezu!

Aca Lukas poslednjim albumom „Uspavanka za ozbiljne bebe” napravio je opštu pometnju i opet dokazao da je broj jedan na estradi. Sada je na velikoj koncertnoj turneji po Srbiji, a kao glavnu gošću poveo je Kiju Kockar. Šokantno jeste, pa mnogi uveliko pričaju da između njih ima mnogo više od prijateljstva i saradnje.

Aca Lukas i Kija Kockar u vezi?

Aca i Kija ne skidaju osmeh kada su zajedno, međusobno se zasmejavaju po ceo dan. Ma oni su se odmah skontali, čim su se upoznali. E sad, da li je ovo prijateljstvo ili kriju nešto više, videćemo – kaže dobro obavešten izvor za Svet.

Inače, Lukas je prošle godine isprozivao Kiju zbog njene autobiografi je i rekao da se Dobrica Ćosić i Ivo Andrić prevrću u grobu jer je njena knjiga najprodavanija na sajmu, ali se kasnije izvinio.

Njihov rat okončan je kada je Kija angažovala Lukasovog menadžera Sašu Mirkovića, koji ih je pomirio i zbližio. Pevačica je Lukasu na promociju knjige “Ovo sam ja”, donela šampanjac, za koji je izdvojila 250 evra, a on se njoj vidno obradovao i jako je zagrlio.

Što da ne, Kija je slobodna devojka jer tek što se pohvalila dečkom fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, otela joj ga je voditeljka Dušica Jakovljević. Neka je, jedan je Lukas.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ