Aca Lukas
Svet

18 Marta, 2021 23:00

Aca Lukas ima NOVU devojku?!

Aca Lukas navodno ima novu ribu, bivšu učesnicu „Zadruge 2” i Hepijevog rijalitija „Novajlije” Biljanom Micić. Povod za spekulacije je fotografija koju je Biljana obajvila na Instagramu.

Aca i Biljana u vezi?

Biljana se slikala u Acinom stanu, i njegovom zagraljuju. Čak ga je poljubilja u čelo. Na fotografiji se se vidi koliko je prisna sa popularnim muzičarem. Fotografija je nastala na kauču u njegovoj dnevnoj sobi, a to koliko su bliski, pokazuje i poza u kojoj su se našli, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Biljana Mićić (@i_am_bimi)

Jao, nemojte molim vas to da pišete. Mi se družimo. Njegov sin treba da mi radi pesmu, a to je bio prijateljski poljubac. Lukas je muzička legenda i veoma ga cenim i poštujem. Nema ništa među nama. Izašao mi je u susret poslovno, i to je sve. Da ima nešto više, ja bih prva objavila na sva zvona – rekla je pomalo zbunjena Biljana, piše Kurir.rs.

Pozvali smo i Lukasa, ali se on nije javljao na naše pozive, pa smo kontaktirali s njegovim producentom Sašom Mirkovićem, koji pevača odlično poznaje. On se sve vreme smejao dok je pričao o Lukasovoj navodnoj novoj devojci.

Lukas je veoma gostoprimiljiv čovek. On ugošćava mnoge mlade koleginice. Naravno, neke zarad svoje lične popularnosti koju dobijaju preko fotografije sa njim žele što pre da se pohvale na mrežama, tako da mi je razumljivo što se i ova devojka pohvalila da je bila u poseti kod Ace. Ne znam ko ih je slikao, ali očito da je sa njima bila drugarica, ili drug. Verujem da su preslušavali Acin novi album ili je možda radio audiciju za prateće vokale za novi album, koji izlazi u septembru – rekao je Mirković kroz osmeh.

FOTO: RAJKO RISTIĆ