scandal

September 13, 2019 12:14

By

ACA LUKAS JE O OVOME DUGO ĆUTAO: Najveća ISPOVEST pevača! Nikad iskrenije o Arkanu, HAPŠENJU, Breni, roditeljima…


Aca Lukas je i zvanično slobodan čovek. Aca se razveo od supruge Sonje.

I to je danas glavna vest o ovom poznatom pevaču.

Ali i ne čudi…

Kad god se u poslednje vreme spomene njegovo ime uvek ide priča o tome sa kim je u vezi, s kim nije i tome slično.

Ali nije bilo uvek tako…

Kada se Lukas pojavio bio je kralj splavova. O atmosferi koju je tada pravio se priča i danas. Bio je prepoznatljivpo tome što je pevao sve – od Silvane do Nirvane.

O svom životu i karijeri nije uvek voleo detaljno da govori ali je pre par godina u emisiji Goli život ipspričao detalje o kojima se do tada nije mnogo znalo.

HAPŠENJE U SABLJI

Ja sam zvanično uhapšen zbog poseda oružja bez dozvole. E sad koliko je neko znao u tom trenutku da ja kod kuće imam jedan mali pokvareni pištolj… Došlo je negde oko 20 specijalaca. Opkolili su mi kuću. Ali ja tad nisam bio kod kuće već u Novom Sadu.

Kad sam se vratio oni su već otišli ali sam primetio da je neko bio jer je neko okrenuo kamere. Pitao sam čuvara i on mi je rekao da su bili policajci. Ja sam onda otišao u 29. novembar dabi mi oni rekli da je to bila rutinska kontrola. E sad ne znam koliko rutinska može biti jer je delovalo kao desant na Drvar.

Poslali su par inspektora da krenu sa mnom do kuće da provere. Znao sam da imam taj pištolj bez dozvole za koji se posle ispostavilo da je i pokvaren.

Zaboravio sam da ga sklonim, bio je u spavaćoj sobi u ženinoj tašni. Rekli su mi da im odmah prijavim ako imam nešto neregularno. Kazao sam im da imam taj pištolj i da ću im ga dati. Kada sam doneo pištolj, oni su napravili zapisnik i tada su me posle ispitivali nekoliko sati u 29. novembru oko zemunskog klana.

I onda su mi rekli – Što se nas tiče sve je u redu ali ovi su ti pisali 30 dana zbog pištolja. I ja pravo odatle u CZ, kaže on, a piše Happy.

O ZEMUNSKOM KLANU

Ja nisam ni znao da su oni zemunski klan. Njih sam znao deset godina pre toga iz grada. Mi javne ličnosti smo imali dosta problema oko toga ko je gde bio, ko se sa kim rukovao. Pitali su me što sam Legiji pevao krštenje.

– Pevao sam jer sam pevač. Krštenje je bilo u hotelu Jugoslavija. Tamo je kuvar kuvao hranu, što onda njega niste uhapsili što je kuvao Legiji, rekao sam im.

A koliko se sećam taj skup je obezbeđivalo nekoliko interventnih brigada.

Rekao sam im tada:

– Do juče je slovo “L” bilo izbačeno iz upotrebe u ovoj vašoj ustanovi jer kad čujete “L” vama spadnu gaće a sad mene peglate što sam pevao tamo.

O ŠILEROVOJ

U Šilerovoj nisam pevao. Bio sam tamo na kafi, u jednom kafiću. Poznavao sam ljude. I dan danas se družim sa raznoraznim ljudima.

Dušana Spasojevića znam iz zgrada kao momka koji se muvao tu po gradu. I par godina ga nisam video da bi me on sreo i rekao dođi da vidiš šta sam napravio. I odveo me da vidim Šilerovu.

O ZATVORU

Bilo nas je u sobi 34 a bilo 17 kreveta na sprat. Izveli nas jedan dan ispred i poređali nas u hodnik. A mi goli. Svi. I onda nam ispreturali stvari da vide da li imamo nešto. I dođe 7-8 čuvara i stali ispred mene.

– A, šta ćemo sad Lukas? Sad si gore sad si dole, reče mi jedan.

– Vidi, ja sam tu mesec, dva… Nek budem i pet godina, ali ti si ovde ceo život.

O MIROSLAVU RADIĆU I ISPRAĆAJU U HAG

Kapetan Radić je bio sa nama na spratu. Njega su spremali za Hag. Svi smo znali da će ga poslati u toku noći. Niko nije te noći spavao, čuli smo korake kako dolaze po njega. Onda smo se dogovorili da pevamo njegovu pesmu – “Ostariću, neću znati”.

Voleo je posebno tu pesmu. Ceo blok je pevao.

Par čuvara nam je govorilo da prestanemo. A mi onda pojačamo.

Bilo je nekog prkosa. Ali povod je bio odvratan, vodili čoveka iz njegove zemlje…

O POZNANTSVU SA CECOM

Cecu sam ranije sretao dok sam svirao sa Viktorijom. Ona je tad bila tek cvetak zanovetak. Tada je dolazila sa ćaletom, sa Slobom, na snimanja. Stalno smo se sretali po snimanjima.

Pravo druženje je počelo kad je ona krenula da živi sa Arkanom. A Željka sam poznavao dugo godina. Nije tačno da me je Željko štitio. Mene niko nikad nije štitio, ja sam sebe mogu da zaštitim.

O ZDRAVKU ČOLIĆU

Drugo je vreme bilo kad sam ja bio klinac. Odem npr sa mamom ili tatom u gradu šetnju i onda vidim neku poznatu ličnost. Ja sam posle jedva čekao da sutra dođem u školu da pričam klincima kako sam video tog i tog. Sad možeš svakog da sretneš, a tako nije bilo nekad.

Čola je mnogo dobar lik.

Mi smo se upoznali kad sam svirao sa Viktorijom. Ali jednom sam ja pevao u jednoj diskoteci u Švajcarskoj gde je i on gostovao. I proveli smo u jednoj velikoj kući par dana svi zajedno.

Ja sam u to vreme voleo da vilenim i onda me je on u jednom trenutku našao kako spavam pored otvorenog prozora koji je bio otvoren u dnevnoj sobi. Onda je on otišao do svoje sobe, uzeo ćebe, i došao da me pokrije. To su neke stvari koje ću pamtiti do kraja života.

 

https://svet-scandal.rs/vesti/sonja-i-aca-lukas-se-razveli-a-bivsa-zena-je-imala-poruku-koja-ce-pevaca-razbesneti/

AUTOR: scandal!

IZVOR: Happy

FOTO: Ivan Vučićević