Svet

5 Aprila, 2021 17:00

Aca Lukas otkrio: „MAJKE su mi PODVODILE ćerke”

Aca Lukas stao je na stranu Branislava Lečića, ali i priznao da se našao u sličnim situacijama kao glumac kog je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje.

Aca stao u odbranu Leke

Zašto se sad to kao dešava u glumačkom svetu. Glumački svet nije predodređen. I ja sam sa mlađim devojkama bio. Nije moralno da svoj status koristiš na bilo koji način da bi pridobio devojku, to nije moralno, ali nije zakonski kažnjivo. Ja to osuđujem. Problem se traži na pogrešnoj strani. Više puta su majke dovodile meni ćerke, htele da daju telefone, da dolaze kod mene kući, pogotovu dok sam bio deo žirija u Zvezdama Granda. Masa naših ljudi misli ako dete postane pevač da su rešili probleme, spremni su na sve i na svaku žrtvu da dete uspe. Kako možeš da pomisliš da dete ode kod matorog kretena kao što sam ja. To je najnemoralniji čovek, ali nije zabranjeno – rekao je Lukas u emisiji i dodao:


Lečića poznajem kao najboljeg glumca, imali smo neke razgovore. Ovako nacrniti nekoga bez prijave policije, nije u redu. Ja sam imao takve situacije, možda bih i ja na*ebao. Meni je to van pameti.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET