turneja ace lukasa
Scandal

February 18, 2022 08:00

By

Aca Lukas očarao Evropu! Podrška stigla i od kolega iz Srbije!

Velika se prašina digla oko želje Ace Lukasa i njegovog tima na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem da najautentičnija pojava sa brdovitog Balkana predstavlja Srbiju u Torinu na Evroviziji 2022. godine.

Već je bilo mnogo reakcija na društvenim mrežama od stranaca koji ne razumeju naš jezik, ali su potpuno odlepili za Acom.

Jutjuberka Alisija Mišel je definitivno pala na šarm Ace Lukasa, izgleda da je i preko “bare” Aca osvojio publiku. Ni jutjuber iz Libana ništa manje nije oduševljen pesmom “Oskar” koju je opisao kao eksploziju emocija. Jedan od najvećih fanova Evrovizije za Acu kaže da je oduševljen pesmom i da Lukas ima brutalan glas.

Pevačica Sara Jovanović koja važi za glavnog Acinog konkurenta za predstavnika na Evroviziji nije ostala imuna na “Oskara”, pa je pružila podršku Lukasu.

-Svakako veliko poštovanje za Acu i njegovo izvođenje – rekla je Sara.

Nama ostaje samo da zaključimo sledeće, Torino spremi se stiže OSKAR, Beograde spremi se da 2023. godine ponovo budeš domaćin Evrovizije, jer Acin tim čine ljudi koji su već jednom doveli Evroviziju u Srbiju.

PROČITAJTE: Anastasija pronašla utehu! Đorđu neće biti dobro kada vidi ko je zauzeo njegovo mesto!

FOTO: HYPE PRODUKCIJA, RAJKO RISTIĆ