Scandal

20 Januara, 2022 18:37

Aca Lukas se dirljivom porukom oglasio iz bolnice: Pevač objasnio zbog čega je u Urgentnom centru!

Vest da je Aca Lukas hitno primljen u Urgentni centar iznenadila je javnost, a pevač je otkrio zbog čega je hospitalizovan.

ATA/IMAGES

Naime, Pevač Aca Lukas hitno je primljen danas u toku dana u Urgentni centar. Pevač je ostao da leži u bolnici kako bi sproveo sva dalja ispitivanja po pitanju zdravlja. A, tim povodom oglasio se i njegov menadžer Saša Mirković.

Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedelja puno radio – rekao je on.

Kako je ova vest iznenadila i zabrinula javnost, pevač se oglasio preko svog Instagram naloga, te je napisao:

-Dragi moji, svi koji ste zabrinuti za mene nemate razloga. Usled prekomernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje telo se malo premorilo i dalo mi je znak da je vreme da ga malo oporavim. Iz razloga što verujem našem državnom zdravstvu nalazim se na Kliničkom centru gde će mi uraditi sve neophodne analize i pretrage. Nadam se vrlo brzom oporavku, jer me čeka puno posla oko novih spotova, pesama, nastupa kao i meni najbitnije, a to je predstavljanje države Srbije na Evroviziji. Voli vas vaš Aca Lukas – napisao je Aca na svom Instagram nalogu.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Oglasila se Gordana Šaulić! Njene reči kidaju dušu!

AUTOR: SCANDAL!