Star

5 Januara, 2021 19:00

Aca Lukas se odlučio na neočekivani potez! Saznaćemo SVE o njegovom ŽIVOTU!

Kako STAR saznaje nakon mnogo godina premišljanja Aca Lukas je konačno rešio da objavi autobiografiju i snimi film o svom životu.

Saznaćemo sve o njegovom životu

Sada mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da film ugleda svetlost dana, jer mnoge stvari koje nismo znali o pevaču sada će biti otkrivene. Kako saznajemo, u filmu će biti prikazano koju je pevačicu Aca zaprosio pre 15 godina, a ona je nakon žustre svađe sa njim prsten bacila kroz prozor!


Aca nije bio za to da se snima film o njegovom životu, ali je na kraju ipak pristao. Neće on glumiti u filmu, za sada nije poznato ko će da igra Lukasa. Dosta toga će publika saznati, i biće prikazana i Lukasova emotivnija strana. Dočaraće i momente koje su se dešavali iza scene, kako se on osećao kada se nađe sam u svoja četiri zida, kakav je bio u ljubavi, šta ga je povređivalo, a šta činilo srećnim. Znam da će biti i momenat kada se zabavljao sa jednom pevačicom koju je u jeku njihove ljubavne priče zaprosio, ali je nakon nekoliko dana nastala svađa i ona je u besu bacila prsten kroz prozor. To je bio kraj njihove ljubavne priče – otkriva izvor za STAR i dodaje:

Prikazaće se u ljubavna priča sa sve tri zakonite žene, ali najveći deo biće posvećen ljubavnoj priči sa Sonjom. Naravno da će neke stvari da zadrži samo za sebe i neće prikazati baš sve, ali veliku većinu hoće. Film bi trebao da počne tako što Aca svira na splavu Lukas po kom je i dobio nadimak, a zatim nekoliko godina kasnije, snima ozbiljne hitove, održava velike koncerte i šta se između svega toga dešava u njegovom životu iza scene – priča naš izvor.

Što se tiče te pevačice, znam da se ona neće ljutiti, oni su imali lepu ljubavnu priču, i biće upravo tako i prikazana. Generalno će film biti vrlo realan! – završava izvor STARA.

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR