Aco Pejović
Svet

24 Marta, 2021 12:00

Aco Pejović OTKRIO koji USLOV je POSTAVIO ženi pre braka!

Aco Pejović u bračne vode uplovio je na pravi avanturistički način, sada je pevač otkrio i kako je upoznao svoju suprugu kao i koliko im je trebalo vremna da se odluče za zajednički život.

Postavio samo jedan uslov

Iako iza sebe ima ozbiljnu muzičku karijeru, svojim najvećim uspehom zapravo smatra brak sa Biljanom koji traje već 28 godina, i u kom je dobio tri ćerke.

Pejović je prvo otkrio dase i njemu i Biljani dogodila prava ljubav, na „prvi pogled”. Kao najveću anegdotu njihove ljubavne priče Peojviće je naveo da je kasnio na sopstveno venčanje, te da ga je na svadbu dovezao kombi muzičara koji su krenuli kod njega, da uveseljavaju goste, prenosi Kurir.rs. On je objasnio i da je za biljanu imao samo jedna uslov, pre braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Devedesetih godina, svirao sam i pevao u jednom lokalu. Jedne večeri je ona ušla u taj lokal i prvi kontakt očima je meni nagovestio da tu može biti nešto više od poznanstva. Kasnije mi je rekla da je i ona to isto osetila… Ona je meni prišla, da, ona je mene „spopala” u stvari. Bili smo svega sedam dana zajedno i rešili da se venčamo. Jedini uslov bio joj je da završi fakultet – kazao je Pejović.

Kada se odlučio da stane na ludi kamen, Aca je 23 godine, ali je znao da je to ono pravo, i skupio je hrabrosti da zaprosi Biljanu.

U to vreme, uraditi tako nešto i doći kući u sedam ujutru i reći roditeljima: „Ženim se”, nije baš bilo lako. Pitali su me da li sam dobro razmislio, da li sam popio, da li ne žurim… „To vam je što vam je”, rekao sam im. Posle je tek usledilo upoznavanje. Ona je iz profesorske porodice, ja sam tad bio lokalni muzičar, nisam baš bio na nekom glasu kod roditelja. Kod dama da, ali ne kod roditelja – rekao je pevač.

Zakasnio sam na sopstveno venčanje. Svirali smo moj kum i ja na Zlatiboru, a ujutru smo se stopom vraćali kući. Dok smo stopirali, zaustavio se jedan kombi. Na sreću ili na našu žalost, to je bio kombi sa muzičarima koji su pošli da sviraju na mojoj svadbi. Zamislite samo njihovu reakciju – nasmejao se Pejović u emisiji „Venčanje od A do Da”

FOTO: IVAN VUČICEVIC