svet

March 6, 2015 11:37

By

Advokat Luke Bojovića se uselio kod Sanje Papić

sanja-papic

Bivša misica Sanja Papić primila je u svoj stan uglednog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića, poznatog po tome što je pravni zastupnik Luke Bojovića. Njihova veza traje godinu dana.

Mišin prijatelj tvrdi da se advokat ozbiljno zaljubio i da se kod Sanje preselio kako bi par što više vremena provodio zajedno, piše “Blic”.

Posle razvoda sa “Plejbojevom” zečicom Natalijom Mihić, Dragoslav je njoj i njihovom sinu Mihailu ostavio stan i preselio se kod oca, a nedavno je ponovo spakovao kofere i preselio se kod Sanje.

“Miša mnogo radi i često putuje poslovno, tako da mu ne ostaje mnogo vremena za privatni život. Kada je uvideo da je Sanja divna devojka i da ga mnogo voli i poštuje, pristao je da počnu da žive zajedno”, kaže Mišin prijatelj.

Misica i advokat mesecima su skrivali da su u vezi, pre svega zato što on nije bio zvanično razveden iako je još pre četiri godine napustio Nataliju. Prve zajedničke fotografije sa Mišom Sanja je objavila nakon letovanja, a tek nedavno, na koncertu Zdravka Čolića, pojavili su se prvi put u javnosti.

Prijatelji misice tvrde da je ona spremna za brak, ali ne i advokat koji iza sebe ima dva propala braka i ostvaren je kao roditelj.

“Sanji je vreme da postane majka, ali Miši to nije prioritet jer već ima dva sina iz dva braka”, kaže manekenkina drugarica.

IZVOR: Blic

FOTO: Hello