Svet

October 5, 2022 11:26

By

Afera Novaka i Anastasije drma region: Jelena Đoković se Cecinoj naslednici obratila sa ove tri reči (foto)

Afera Novaka i Anastasije nema veze sa istinom

Tokom čitave karijere, najboljeg teniskog asa spajali su s brojnim inostranim i domaćim javnim ličnostima i sve to uprkos činjenici da je otpočetka sportske karijere bio u vezi sa Jelenom. Retko koja od svih tih priča imala je dodira sa istinom, ali ona koja navodno nije uopšte jeste trač da je Đoković imao nekakvu aferu sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom slavne Cece. Odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković samim tim je doveden u pitanje, još od prvog dana kada su takve spekulacije izašle u javnost, a kasnije kada su one ponavljane uprkos demantijima postojao je rizik da se on dodatno pogorša.

Pročitajte: Jelena Đoković otkrila istinu o braku sa Novakom – Stalno se sukobljavamo, kritikuje me kako ćerku učim pogrešnim stvarima

Izdanje Jelene Đoković

Afera Novaka i Anastasija bila je u žiži javnosti, ali je odnos Cecine naslednice i Novakove supruge odolevao takvim opasnostima. Cecina naslednica odmah je izašla u javnost s pojavom takvih navoda i stavila tačku na sve priče.

– To mi je baš užas. Bilo je mnogo takvih naslova, a najgore mi je što narod veruje i misle da ja to guram u novine. A nije baš tako. Pišu da bi se prodavalo, lupe svašta ne bi li se prodalo, a nije im bitno da li je to istina ili ne – izjavila je svojevremeno mlada pevačica.

Pročitajte: Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Foto: ATA images

Da odnos Anastasije Ražnatović i Jelene Đoković ipak nije poljuljan kasnije je pokazala i bivša gospođa Ristić. Naime, pre samo nekoliko dana Anastasija je na svom profilu na Instagramu objavila snimak gostovanja kod Milana Kalinića u emisiji “Preživeli”. Podelila je emotivan deo, gde je otpevala numeru koja je blago rečeno raspametila pratioce kao i njene brojne kolege sa estrade, a zatim je usledila i Jelenina reakcija, piše “Story!”

Pročitajte: Ovo se zove ljubav – Anastasija i Gudelj zajedničkom fotografijom potvrdili najlepše vesti Ceca plače od sreće (foto)

– Wow wow wow – oduševljeno je Jelena prokomentarisala Anastasijinu izvedbu i tako definitivno stavila tačku na sve tračeve i gradske spekulacije a Cecina ćerka se na to zahvalila.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images