Star

4 Januara, 2021 18:00

Afrika oprostila Volkovu PREVARU! Planiraju venčanje i BEBU!

Kako saznaje STAR, Sandra Afrika je opet u ljubavi sa Vladimirom Volkovim. Nakon godinu dana koliko je prošlo od raskida, pevačica je odlučila da fudbaleru pruži novu šansu.

Planiraju venčanje i BEBU!

Od kada su raskinuli, Sandra i Volkov su se povremeno čuli, ali ništa nije vodilo ka pomirenju. Međutim, sve nas je iznenadila kada se pojavila sa njim u jednom restoranu i tada su nam rekli da su opet zajedno. Sandra je prošle godine saznala da Vladimir švrlja sa strane i zato je i stavila tačku na vezu, ali njihova ljubav je očigledno jača od svega, jer od raskida nisu našli nove partnere. Seli su jedan dan da popričaju o svemu i rešili da probaju ponovo. Ona mu je postavila neke svoje uslove, a on je njoj objasnio da želi sa njom ozbiljnu vezu i čak želi da imaju i dete – priča Sandrina drugarica za STAR i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Sandra je iz duge veze od deset godina uplovila u vezu sa Vladimirom, ja smatram da je ipak trebalo da napravi pauzu. Eto sada je samovala godinu dana i opet se vratila Volkovu. Ne odvajaju se od kada su se pomirili, svuda idu zajedno, čak su nedavno išli i kod njenog frizera, dok je ona sređivala kosu, on je strpljivo sedeo u salonu i čekao je. Da li Sandra još nema sto posto poverenja u njega, pa je sigurnija kada joj je na oku, ne znam, ali mislim da će da uguše jedno drugo ako se ne budu odvajali. Ona sada ne radi i pitanje je kada će da krene sa nastupima, pa imaju više vremena jedno za drugo. Sada će da stvore pravu sliku mogu li da budu u ozbiljnoj vezi ili ne. On je baš zaljubljen u nju, non-stop je grli, ljubi, tepa joj, slatki su, samo da tako i ostane – završava izvor STARA.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR