Bivši partner Jovane Jeremić
Svet

August 13, 2022 16:00

By

Agonija ne prestaje: Jovana Jeremić van sebe od straha, čini sve da zaštiti ćerku

Agonija Jovane Jeremić ne prestaje, isplivali novi detalji

Jovana Jeremić ozbiljno je uplašena za svoju bezbednost, a cela porodica najviše strahuje za malu Leu koja je pod budnim okom svih Jeremića. Monstruozne poruke koje je potpisao član zloglasnog Belivukovog klana sada ispituje policija, baš kao i povezanost pretnji sa Majom Marinković i Tamarom Đurić na koje se poziva Belivukov vojnik. Jovana ćuti otkako je podnela krivičnu prijavu, a Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu.

Agonija Jovane Jeremić ne prestaje

Maja očito ne shvata ozbiljnost priče u koju je svojom voljom ili slučajno umešana pa nastavlja da vređa Jovanu, ali zato Tamara Đurić i te kako želi da se zvanično utvrdi njena nevinost.

Pročitajte: Tamara Đurić gnusno izvređala Laću zbog Đanija 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

– Ja sam u početku mislila da je u pitanju neka medijska obmana, ali sam videla da je žena zaista uplašena i bilo mi je sasvim logično da se obrati policiji, to je njeno pravo. Bez obzira što sam ja samo nečijom maštom upletena u tu priču i pomenuta, ja ću se odazvati pozivu ako me policija bude zvala jer smatram da treba da se pronađe ko je kriv. U poruci koju je Jovana dobila pisalo je da sam ja dala njen broj telefona i da sam htela da joj naudim, ali da me je taj neko sprečio. Pisalo je i kako će ona biti masakrirana, ubijena, ma najgore moguće pretnje. Dakle nije mene Jovana povezala sa tom pričom već taj neko ko je njoj poslao poruku – kaže za Svet Tamara i nastavlja:

Pročitajte: Jovana Jeremić bila na saslušanju u policiji – Maja Marinković će biti privedena

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Čim je ta priča izašla ja sam joj odmah pustila poruku da ja apsolutno nemam ništa sa time. Osećala sam moralnu obavezu da joj to napišem. Jovana i ja smo razmenile par poruka i ona zna da ja nemam ništa sa time, ali sam rekla da je bolje da svi budu saslušani kako ne bi neka mrlja bila bačena na mene. Ja želim da budem saslušana. Ona mi je rekla da zna da sam moralna i normalna devojka, inteligentna i da tako nešto ne bih uradila. Ja sam joj rekla Bez obzira Jovana na to, pusti ti stručna lica da rade svoj posao. Kada sam videla na njenom profilu da je pomenula u množini starlete i spojila me sa Majom, ja sam joj napisala da ne želim da budem u tom mulju. Logično mi je da prijavi stvar policiji i dobro je što je to tako uradila, ali dok policija ne utvrdi suprotno od onoga što sam ja rekla, zamolila sam je da ne koristi moje ime u tako negativnom kontekstu jer ja sam, pre svega majka, nečija žena, ćerka i ne želim da bilo ko pomisli da bih na bilo koji način mogla to da učinim. To nije moj model ponašanja, to je jasno i njoj, ali svako treba da se proveri jer od takvih banalnih stvari može svašta da ispadne – kaže Tamara i otkriva u kakvim je odnosima sa Majom Marinković:

Pročitajte: Maja Marinković nemilosrdna – Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

– Maja i ja nismo drugarice. Maja i ja smo poznanice, ona mi je draga poznanica, znam je svega par meseci. Ni zbog koga ne bih uradila takvu stvar, a kamoli zbog poznanice. Ja s jedne strane razumem Jovanu, a sa druge strane, Maja misli da je Jovana to samoj sebi pisala. Ja neću da donosim presudu, ima ko se time bavi. Maja i ja nikada nismo ulazile u neku dublju komunikacije, ali iskreno ne verujem da bi otišla tako daleko, a opet više ništa ne može da me iznenadi. Kad me policija bude pozvala ja ću se odazvati i baš bih volela da vidim ko je to tako monstruozno mogao da uradi. Jovani su slali pretnje na telefon, tako da verujem da će se istina brzo saznati.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES