Scandal

27 Marta, 2022 10:34

Aleksandra navalila da joj Dejan napravi BEBU, a on je odgovorom žestoko uvredio! (FOTO)

Jedan od najaktuelnijih parova u rijaliti formatu „Zadruga“, Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić ne prestaju da intrigiraju milionski auditorijum svojom ljubavnom pričom, a nakon kratkotrajnih trzavica i nesporazuma, opet padaju jedno drugom u naručje. Ovog puta su dodatno iznenadili pristune pričom o potomstvu, a atraktivna Aleks je nagovarala Dekija da joj napravi bebu, jer joj je kako ističe, proradio joj je majčinski instinkt.

Njihova konverzacija na sofi je bila veoma interesantna, te je budno oko kamere bilo uprto samo u njih.

– Nećeš bebu da mi daš. Hoću sad. Njoj treba 9 meseci da se oformi, što znači da mi treba sad da krenemo da radimo na tome, da bih ja imala bebu kad izađem – istakla je Aleks u dahu, a Dejan je imao spreman odgovor.

– Kupiću ti psa, da vidim kako se prema njemu ponašaš.

Aleksandra je kao iz topa rekla da voli mačke.

Pročitajte: Aleksandra poludela, Dejan joj priznao da je ne voli! (VIDEO)

– Ali ja volim mačke.

Kupiću ti mačku – rekao je Dejan.

– Ja hoću bebu, neću psa. To je dokaz ljubavi .

Na ovu konastataciju Dragojević joj je poručio da je razmažena i da mora prvo sebe da obezbedi, a onda mu je odgovorila da će se obezbediti zajedno.

– Žao mi je da pričam kako je realno, jer ću ti pokvariti sreću – obasnio je potom zadrugar, a Nikolićeva je odgovorila.

Ti mene ne voliš dovoljnom ako nećeš bebu sa mnom – na ovu tvrdnju Deki se izvukao rečima:

– Aleksandra, beba nije mačka ni igračka. Za bebu treba da se napravi sve, pa beba ne može tako lako, pa malo kod mame, malo tamo, malo ovamo, ko će da je čuva?

– Pa to će tvoja mama. Je l’ moguće da nećeš da mi napraviš bebu?

Realno, najbolji poklon bi bio da im donesem unuče. Aleksandra, pričaš o tome kao da treba da ti napravim protein – kazao je Dejan.

– Ako me voli, potrudiće se da napravi bebu i sve za nju… Malo sam se raspilavila i proradio mi je majčinski instikt – završila je Aleksandra.

Printscreen/Zadruga

Pročitajte: Zolinoj majci POZLILO zbog Miljane Kulić! Ovaj surovi trenutak je bio ključan da je zamrzi!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Zadruga printscreen