Star

26 Jula, 2021 19:00

Aleks ODBILA sve udvarače! I dalje PATI za Carom!

Aleks odbila sve udvarače zbog Filipa Cara!

Aleksandra Nikolić od kada je izašla iz rijalitija ima mnogo udvarača, ali nju trenutno niko ne zanima, jer još uvek pati za Filipom Carom.

Aleks odbila sve udvarače!

Naš paparaco zatekao je zadrugarku na bazenu gde je žarila i palila u kupaćem kostimu i nema ko se nije okrenuo za njom. Primetili smo da joj je nekoliko muškaraca prišlo, tražili su joj i broj telefona, ali ih je Aleks sve odbila. Od kada je saznala da Car definitivno raskinuo sa Minom, ona se nada da postoji šansa da obnove vezu.

Aleks je i dalje zaljubljena u Filipa i to jako, ona bi sa njim želela vezu i baš pati. Nije skoro bila tako zaljubljena u nekog. Kada je saznala da su on i Mina definitivno raskinuli malo se i obradovala jer sada gaji nadu da ima šanse da oni obnove vezu. Koliko znam, ona planira i da ide u Crkvenicu na more kako bi bila blizu Cara. Mnogo muškaraca joj se udvara i pokušavaju da dođu do nje, jedan Švajcarac izgubio glavu za njom, nema šta ne nudi samo da izađu zajedno, ali nju baš niko ne zanima. Njena mama i sestra nikako nisu bile za Filipa, ali kada vide koliko je njoj stalo, sada su u fazi da podrže samo da ona bude srećna – kaže za Star njena drugarica, dok Aleks i dalje krije svoje namere:

Joj, ne znam šta da kažem, normalno da me nije prošlo preko noći, ali nemam kontakt sa Filipom, i nemam pojma šta će biti. Ne bih mnogo da pričam na tu temu. Sada imam plan samo da se odmorim – rekla je Aleks za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ