Porodica Balašević
Svet

August 29, 2022 22:00

By

Dedina slika i prilika: Aleksa Balašević pokazao ćerkicu, prva fotografija tera na suze (foto)

Aleksan Balašević pokazao ćerkicu Veru

Sin našeg pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, postao je tata kada je na svet 22. avgusta došla njegova ćerkica Vera. Aleksa i njegova supruga Nikolina ne kriju koliko su srećni i ponosni, pa tako na društvenim mrežama objavljuju dragocene momente sa ćerkicom. Ovoga puta oni su pokazali kako ona izgleda, dok spava pored mame, a Aleksa je ispod ove nežne fotografije ispisao i dirljivu poruku.

Pročitajte: Vera Balašević stigla u Jovana Cvijića 33 – Baka Olivera rasplakala region, ovako bi Đole na pragu dočekao unuku (video)

– Mnogi kada žele nekom da dočaraju i objasne kako izgleda svet pokažu globus, pa objašnjavaju šta su sever, jug, kontinenti i okeani… Ja sam jednostavniji tip iz poslednjih klupa i ekskurzijskih šaraga… Ja pokažem ovu fotografiju i ne objašnjavam ništa.

Pročitajte: Vremeplov – Pogledajte kako su izgledali Đorđe i Olivera Balašević na početku njihove ljubavi (foto)

Foto: Instagram Screenshot

Podsetimo, Aleksa i Nikolina su se venčali 17. juna u Hramu Svetog Save u Beogradu, a ceremoniju venčanja je obavio patrijarh srpski Porfirije.

Dan nakon venčanja Aleksa se oglasio za 24sedam.

– Mnogi koji žele da veruju, a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima… “Kako da verujem u Boga kog ne vidim?”. Pa ni slep čovek ne vidi Sunce, ali ga oseća. Srećan i blagosloven brak i porodica su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt sa Gospodom. Kada svog životnog saputnika upoznamo i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo porodicu, saznamo da nam stižu deca neba, tada moramo biti svesni da smo sasvim sigurno (I više neg’ dovoljno, što bi salajački paori rekli), upoznali Boga – pričao je tada Aleksa i dodao:

Pročitajte: Bez krova nad glavom – Teški dani Olivere Balašević, porodica s bebom na ulici

– Brak danas mnogima predstavlja neku obavezu, nešto što nameće “većina”, što nameću godine, neke vrste dokaza da ste kao odrasli, samostalni, zreli. Ne svesni da je to u stvari jedan ispit koji kontroliše on, direktan kontakt sa Bogom. Hvala svima na najlepšim porukama, čuvaj Bože Srbiju, ovaj deo sveta pa i ovaj ceo svet. Hvala ti Bože za patrijarha Porfirija, našeg najsigurnijeg pastira i čuvara.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram Screenshot