Aleksandar Radulović Futa
Svet

December 21, 2022 22:10

By

Futa slomljen od bola zbog gubitka najvoljenijih: Meni više života nema

Aleksandar Radulović Futa posle Laćine smrti više nikoga nema

Otkako mu je juče iz Izraela javljeno da je njegov sin Laća iznenada preminuoAleksandar Futa Radulović  je nem od bola. Zatvorio se u stan i više se nikome ne javlja. Video se tek sa nekoliko prijatelja, a jedan od njih za Kurir je potvrdio da se čuveni kompozitor nalazi u veoma teškom stanju i da su svi veoma zabrinut za njega, jer ne znaju kako će preživet još jednu porodičnu tragediju.

Pročitajte: Kako je jedna porodica iščezla u trenu – Rasplakaće vas fotografija Marine i Fute sa decom FOTO 

Ata images

On se nikada nije oporavio od smrti starijeg sina Miloša, koji je preminuo u porodičnom domu 2008. kada je imao samo 24 godine i odlaska supruge Marine Tucaković, koja je izgubila bitku s kancerom 19. septembra 2021. godine.

Iznenadna Laćina smrt ga je skroz dotukla, a Aleksandar Radulović Futa je nem od očaja.
– Uh, teško je bilo šta reći. Tuga. Teško ga je i gledati, svi smo uz njega, ali je on van sebe. Ma, ne dao bog nikome – započinje priču jedan prijatelj porodice Radulović, koji je insistirao na anonimnosti i nastavlja s knedlom u grlu:

– Futa je jako loše. Plače, ljubi slike sinova, ljubi Marininu fotografiju. Ćuti i gleda u jednu tačku. U jednom trenutku je samo rekao da njemu više nema života. Ne znam šta da kažem, sve ovo je jako bolno i mučno.

Pročitajte: Sinovi su doprineli da se Marina razboli – Jovana Jeremić iznela strašne detalje iz Laćinog života 

Instagram

Sličnu priču za Kurir je ispričala i Futina komšinica.

– Velika tuga. Futa je van sebe od očaja. Ne znam kako će ovo preživeti. Slabog je zdravlja, a i retko je izlazio još od kad je naša Maki preminula. Ja sam mu zvonila na vrata tri puta od jutros, ne otvara mi. A sigurno je unutra, gde bi on sad išao? Roletne je spustio, plašim se za njega jako da mu ne pozli. Juče popodne je bila jedna gospođa, mislim da im je to kuma. Čula sam jauke i plač tad, ali nisam htela da idem. Velika tragedija. Laća je u poslednje vreme slabije dolazio, rekao mi je kad smo pričali da je sad u Novom Sadu. Delovao je dobro i raspoloženo, ali majčina smrt ga je zauvek promenila, videlo se to. Strašno – rekla je komšinica nesrećne porodice.

IZVOR: KURIR

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM