Filip Živojinović snima film
Svet

30 Jula, 2022 11:00

Zna se čija je poslednja: Prija ne sme da mrdne od Filipa, za svaki stajling traži odobrenje

Aleksandra i Filip intrigiraju javnost

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića našao se pod znakom pitanja nakon što je ona sa društvenih mreža obrisala sve zajedničke fotografije, a sad se šuška i da Filip prebacuje Aleksandri da se provokativno oblači, a da takvi stajlinzi ne priliče jednoj dami.

Aleksandra i Filip zajedno biraju garderobu

Naime, Prija se na beogradskom aerodromu pojavila u kratkom šortsu i majici, a sve oči bile su uprte u nju što je, navodno zasmetalo Filipu.

Pročitajte: Haljina samo što ne pukne – Aleksandra Prijović oduševila nesvakidašnjom modnom kombinacijom, od dubokog šlica će vam se zavrteti u glavi (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

– Aleksandra je lepa i zgodna žena koja svojim izgledom privlači pažnju. Gde god da se pojavi ljudi je prepoznaju i prilaze kako bi se sa njom fotografisali. Filip razume njen posao i shvata da će Priju uvek saletati fanovi, da će joj se neki čak i udvarati ali je siguran u njihovu ljubav i zna da Aleksandra neće uraditi ništa nepromišljeno što bi moglo da ugrozi njihov brak. Jedino ne želi da počne da se oblači kao ove startlete, pa da joj svi komentarišu zadnjicu i grudi. Ipak je ona dama i majka njihovog sina, ne bi bilo u redu da nosi šortseve koji otkrivaju pola dupeta. Verovatno zbog toga zajedno biraju njene odevne kombinacije – rekao je dobro upućeni izvor.

Pročitajte: Njega je volela pre Filipa – Prva ljubav Aleksandre Prijović bio je poznati violinista, da se udala za njega danas bi živela sasvim drugačije (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Da se sa suprugom često konsultuje oko izbora garderobe i da ne mrda bez njegovog odobrenja potvrdila je i sama Aleksandra:

– Ja moram njega da pitam za sve i mnogo mi znači njegovo mišljenje. Kada vidim materijal za neku haljinu i odlučim da je sašijem, ja to njemu odmah pošaljem i pitam ga šta misli o modelu koji želim. Uvek mi znači njegovo mišljenje i oduševim se kad kaže da izgledam odlično – kaže Prija koja poslednjih godina dobija sve pohvale za svoj stajling.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES