Star

September 7, 2021 19:00

By

Aleksandra Mladenović KRIJE VEZU sa fudbalerom! Roditelji je teraju da se UDA što pre!

Od kada je raskinula sa Mihajlom Šaulićem, Aleksandra Mladenović je uglavnom bila sama ili u nekim kratkim vezama koje nisu uspele. Čak je i roditelji pritiskaju da traži momka za ozbiljnu vezu, pa je izgleda rešila da ih posluša.

Aleksandra Mladenović krije novog dečka!

Ona potiče iz Žitorađe i tamo su devojke u njenim godinama uveliko udate i imaju decu. Zato njeni roditelji stalno pitaju kad će nekog dečka da dovede da ih upozna. Zbog toga Aleks sad često izlazi sa drugaricama, pa je srela jednog fudbalera OFK Beograda. U pitanju je Vanja Veličković, koga zna od ranije. Viđali su se i prošle godine kada su se sreli na Zlatiboru, a ovo leto su počeli i da se dopisuju, ali i češće viđaju. Aleks je čak izbacila i slike sa mladim fudbalerom, a on je bio i na proslavi njenog rođendana. Zbližili su se, ali i dalje ćute i nikome ne pričaju da li su započeli vezu – otkriva drugarica za Star i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanja Veličković (@velickovicv5)

Nije joj lako da zaboravi Šabanovog sina jer je baš bila zaljubljena u njega i nekoliko puta su se mirili i svađali. Sada konačno želi da izlazi i da se provodi. A Vanjino društvo joj i te kako prija. Koliko znam, sve češće su u njenom stanu – zaključila je drugarica.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ