Svet

31 Jula, 2020 13:57

Aleksandra Mladenović se POČASTILA! Troši na LUX nekretnine!

Pevačica Aleksandra Mladenović na estradi je pet godina, a za to vreme uspela je da zaradi dovoljno da sebe počasti luksuznim nekretninama.

PREKO TRNJA DO ZVEZDA!

Tokom proteklih godina kupila je u Beogradu dva stana čija je ukupna vrednost više od 300.000 evra, piše Kurir. Mlada Zvezda Granda je pre dve godine kupila nekretninu na periferiji grada, u kojem i sada živi, dok je početkom ove godine za stan od 60 kvadrata u elitnom naselju Beograd na vodi izdvojila 210.000 evra. Taj stan je, kako je rekla, kupila na rate, s tim što u njemu ne planira da živi, već da ga izdaje.

„Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila”, rekla je Aleksandra.

Svojevremeno je za Blic otkrila da je veoma ponosna što je svojim radom i trudom uspela da obezbedi krov nad glavom:

„Pet godina sam na estradi i ponosna sam što sam mogla sebi to da obezbedim, da se ne oslanjam ni na koga. Kupila sam dva stana i zadovoljna sam, ali ne bih potencirala to. Svi koji vredno rade mogu sebi da obezbede nešto”, rekla je Mladenovićeva.

Pevačica je u jednom intervjua priznala i to da se dosta namučila tokom takmičenja Zvezde Granda :

„Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam. Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara”.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET