Aleksandra Nikolić
Star

December 29, 2021 20:00

By

Aleksandra Nikolić UŠLA U ZADRUGU da razdrma Marinkovićevu: “Ulazim da uništim Maju!”

Aleksandra Nikolić ušla je u Zadrugu i već napravila pometnju kod mnogih ukućana. Maja i Car su se već sukobili zbog nje, a nije svejedno ni ostalim devojkama, pa je tako Tara jedva dočekala da je ispljuje. Pred sam ulazak u rijaliti, Aleks je za Star otkrila kako će da se osveti Maji za sve što joj je uradila u prošloj sezoni.

Aleksandra NIkolić

Bojan Vuković

-Naravno da će Maja da poludi zbog mene, jer je ona iskompleksirana i nesigurna u sebe. Ja ne znam kako nju nije sramota, evo, majke mi moje, ja sam imala ispade, ali ona iz sezone u sezonu sve gora. Sve ovo sa Carem je farsa, nju i dalje interesuje Janjuš, a to ćete da shvatite kada se ja približim mom rijaliti mužu koji me jedva čeka. Ona neće moći da sakrije ljubomoru, ako se smuvamo Jaško i ja, opet će da lupa glavom o zid! Jasno je da ona gleda u Janjuša, Car joj služi da smiri hormone, jer to je Maja, ona je u svakoj sezoni imala se*s. Ulazim da zaradim pare, da pravim haos i da uništim Maju – izjavila je Aleks i dodala:

Aleksandra Nikolić

ATA/IMAGES

-Super mi je Janjuš sada, normalan, on čim nema komunikaciju sa Majom, on je duhovit i zanimljiv. Sada kad sam mu ja tamo ima da mu bude još bolje. Iskreno, mislim da je na silu bila neka priča sa Sandrom Čaprić, jer ni sa njene, ni sa njegove strane nisam ništa osetila. Cara mi je žao, ali karma je ku*ka. Meni je zamerao banalne stvari, a sada mora da trpi sve Majine ispade. Nije mi jasno da dozvoljava da onako izgreban šeta, a onda legne sa njom u krevet. Ja sam to i Janjušu zamerila, ali se on opametio. Biće haos kada ih razdrmam tamo i kad zavedem Janjuša pred Majom ispričala nam je Aleksandra koja se dotakla Dalile i Dejana.

Maja Marinković

ATA/IMAGES

-Suludo mi je sve to, čak pomislim da oni od početka igraju rijaliti, da su smislili sve, a sa druge strane koja žena bi sebi dozvolila takvu bruku. Dalila se sad pere preko Dejana. Od žrtve je postao dečko zbog kog se svi krste napolju, kao da je izgubio dostojanstvo kaže Aleks kojoj je najsimaptičnija Sanja Grujić.

sanja grujic zadruga 5

Bojan Vuković

 

 

-Ona mi je baš strava, volela bih da se sa njom družim i sa Deniz. Videću kakve su im energije, ali one su mi nekako najsimpatičnije tamo –  izjavila je Aleksandra za Star

Pročitajte: Maja zvala Aleks na piće: Skokni do etno sela, ali povedi Cara!

AUTOR: Sanja Arsić