Aleksandra Subotić i Ana Korać
Svet

9 децембра, 2022 19:27

Maja je izdala, ali Ana Korać je učinila nešto neverovatno za nju: Aleksandra Subotić otkrila kako joj je starleta pomogla

Aleksandra Subotić i Ana Korać zakopale ratne sekire

Aleksandra Subotić uspela je da se oporavi od emotivnog brodoloma koji je doživela kada ju je muž Predrag Raspopović Peca ostavio i smuvao se sa njenom tada najboljom drugaricom Majom Marinković. Kako sada kaže, loš period je iza nje i sad na život gleda sa vedrije strane.

Pročitajte: Aleksandra Subotić se posle javne prevare udala za Pecu – Njena venčanica je očaravajuća 

Rajko Ristić

– Trudim se da budem srećna, u mom životu ima raznih dešavanja. Mislim da je život jedna dobra lekcija, svakodnevno učimo neke stvari. Uvek, od malena sam imala talenat da ubodem prijatelje od kojih beže i rođene majke. Više puta sam udarila glavom u beton. Nadam se da sam se opametila. I dalje izvlačim pouke iz grešaka koje su mi se dešavale. meni tu niko ne može da pomogne jer sam svojeglava, imam varijante kad mislim da sve što leti se jede. Ja sam Maju baš puno volela kao drugaricu, a volela je i ona mene, ali i mog supruga. Ona je htela lep i lagodan život pored Pece. Na žalost, ona je duboko nesrećna, ceo
njen život je takav. Maja je devojka bez morala. Pokazala se kao loš čovek. Sve što je pričala o sebi i Peci je bila laž, sem da su bili intimni. Nikad nije hteo da joj pravi bebu.

Pročitajte: Ana Korać se tajno udala – Evo ko je njen muž i kako starleta izgleda u trudnoći 

Ivan Vučićević

Aleksandra je sada, kako kaže, zahvalna Ani Korać, koja joj je preotela
tadašnjeg dečka Davida Dragojevića.
– Ani čestitam na trudnoći. To što se desilo je meni dobro donelo u životu. Ona mi je pomogla. Koliko god mi je tad bilo stresno, traumatično i loše, sa ove distance ona mi je zapravo pomogla i o njoj ne mogu ništa loše da kažem niti joj išta zameram. Kad se to dešavalo stvašta smo pričale jedna o drugoj, ali tad su takve bile okolnosti. Zaista mislim da mi je pomogla u životu i hvala joj.

Aleksandra Subotić i Ana Korać su očigledno zakopale ratne sekire, a vreme će pokazati da li će Subotićka moći da oprosti i Maji.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES