Star

September 7, 2021 11:01

By

Aleksandra Subotić OPTUŽILA Janjuša! Varao si ženu i pre Maje!

Aleksandra Subotić optužila Janjuša da je vara svoju bivšu ženu milion puta, i to pre afere sa Majom Marinković u prošloj seozoni zadruge.

Aleksandra Subotić OPTUŽILA Janjuša!

Aleksandra  i Marko Janjušević  ušli su u žestoki sukob na samom poečtku rijalitija, jer je ona iznela masne detalje njegovih prevara. Janjuš ju je upozorio da ne treba da morališe jer je bila čovekm koji je bio u vez sa njenom majkom.

Janjuš je varao ženu milion puta pre Maje. Bila je priča da je pobegao zbog one da je ne imenujem, pa sa Šopićkom, i onda posle toga se slomilo na Maji – krenula je Aleks.

Boli me k*rac, neću da se vraćam, zamisli kad mi priča Aleksandra nešto. Devojko, ćeraćemo se ovde svaki dan – uzvratio je Janjuš.

Krenula je da ti preti – ubacila se Irma Sejranić.

Da li sam ti ja ikada pretila? Pre svega, ja tebe ne vređam, kažem ono što sam gledala i šta sam čula od Maje, moje drugarice. Taki je za tebe rekao da si vazduh i ti si krenuo – nastavila je Subotićeva.

Vidi, ovako, Aleksandra, ti šta meni pričaš, to bi isto bilo da ja morališem gospodinu Ša i kažem: “Sram vas bilo”. Kakav si život imala, bila si sa čovekom koji je bio sa tvojom majkom – nastavio je Janjuš.

On nije bio sa mojom mamom, završeno – rekla je Aleks.

Jeste istina – istakla je Irma.

Ja samo hoću da kažem, što se tiče Maje i Janjuša, to je bila iskrena ljubav sa Majine strane, da je on koristio Maju. Maja je bila povređena, Car joj je prijatelj koji joj se našao. Maja mi je rekao da se njoj Filip sviđa i da se viđaju i Maja mi je rekla da oni jesu zajedno – otkrila je Aleksandra.

I meni je rekla – ispričala je Marijana Zonjić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ