Aleksandra Subotić sestra je sa ovom pevačicom
neverovatno

25 Septembra, 2022 17:30

Ljuba Pantović je ovo krila od Aleksandre: Ovo je istina o trećoj ćerki koja se naprasno vratila u njihov život, evo kako izgleda (foto)

Aleksandra Subotić sestra je sa Vesnom Đogani – komentariše javnost

Svima je dobro poznato da Ljuba Pantović iz braka sa Karađorđem Subotićem ima dve ćerke, Aleksandru i Goranu. I dok je Aleksandra krenula maminim stopama, te je postala ozbiljan rijaliti igrač, o mlađoj Gorani gotovo da ništa ne znamo. Spekuliše se da se i ona kao veoma mlada ostvarila u ulozi majke, i da ne voli javnu scenu poput majke i sestre.

Pročitajte: Aleksandra Subotić ponovo trudna? Ovo je razlog zbog koga krije trudnoću!

Aleksandra Subotić sestra je sa Vesnom Đogani

Foto: Rajko Ristić

Međutim, ono što se danima unazad prepričava po društvenim mrežama jeste treća ćerka Ljube Pantović. Da, dobro ste čuli. Mada je ova vest na granici sa realnošću, ipak jasno je zašto ljudi ovo komentarišu. Naime, popularna pevačica Vesna Đogani svojim novim izgledom veoma podseća na izgled Aleksandre Subotić kojem je Ljubina ćerka verna godinama.

Pevačica grupe Đogani promenila je boju kose i frizuru pa su njeni pratioci prvi uočili neverovatnu sličnost sa Subotićevom. Vesna je povodom novog izgleda naišla na oprečne komentare. Dok neki hvale promenu i govore kako je lepa i kao brineta i kao plavuša, više je onih koji Đoletovu suprugu mole da se vrati u klub plavuša jer je po tome prepoznatljiva.

Pročitajte: Ko je ova žena, bleda i s podočnjacima i šta nije u redu s njenim licem? Vesna Đogani šokirala javnost (video)

Aleksandra Subotić sestra je sa Vesnom Đogani

Bilo kako bilo, Aleksandra Subotić sestra je Gorani, a šta misli o Vesni Đogani i njenom novom izgledu, vreme će pokazati.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić