Promena Aleksandre Subotić
Svet

12 Februar, 2022 12:00

Aleksandra Subotić žestoko oplela po voditeljki: “Sanja Marinković vređa i ponižava žene!”

Aleksandra Subotić, navodno smatra da Sanja Marinković zove goste u emisiju kako bi ih vređala. Rijaliti zvezda ispratila je izlaganje Katarine Živković koja je smatrala da je voditeljka nije ispoštovala u emisiji. Poznata pevačica tada je istakla da je voditeljka njene odgovore na temu toga da su rijaliti učesnice i pevačice lakog morala i ograničene inteligencije, isekla iz emisije.

Aleksandra Subotić podržala Kaću Živković

Aleksandra Subotić osećala je potrebu da prokomentariše ovu temu i podrži Kaću iako je istakla da protiv Sanje nema ništa!

Ja nemam ništa protiv Sanje Marinković, ali u poslednje vreme deluje mi da zove goste u emisiju da bi ih ponižavala. Ja ne znam za šta sebe Sanja smatra, da bi mogla da vrednuje, stavlja etikete ko je kakav i tome slično? Pa, i ona je ismevala debele žene. Kakav je to uzor mladima? Da li je odraz nekog ličnog nezadovoljstva ili šta već u pitanju, ne znam. Katarina je odgovorila na adekvatan, kulturan način. Objasnila je šta joj smeta, I tu ne vidim ništa loše. Nikog nije prozivala, a vidim da su je I dosta javnih ličnosti podržalo. Istina je da promiskuitetnost i laki moral nemaju veze sa profesijom. Koliko pevačlica može da bude takva, isto može i voditeljka ili bilo koja ženska osoba nekog drugog zanimanja. Sve je do karaktera, ne do zanimanja –  rekla je Sandra i dodala:

PROČITAJTE: SCANDAL! intervju! Aleksandra Subotić: „Janjuš je BEDNIK, sve radi zbog PARA!”

Foto: Rajko Ristić

– Primetila sam gledajući Sanjine emisije da su Maju nekoliko puta navodili za napumpanu, negativnu, ne znam šta sve nisu rekli za nju, i onda je zoveš u goste? Ako je Maja stvarno takva kakvom je etiketirte, zašto je pozivaš? Plus, sebe stavljaš u rang sa svim tim gostima kojima stavljaš razne etikete. I strašno mi smeta što uvek kad se potegne tema rijalitija, odmah sve najgore dolazi iz tih formata. Te su sve ku**e, ovakve, onakve, ma najgore. Ne očekujem da od neke osobe obrazovane, pogotovo žene da tako spušta i ponižava devojke – zaključila je Subotićeva.

Foto: Rajko Ristić

Inače, Katarinino objašnjenje na goruću temu na Instagramu podržalo je dosta poznatih ličnosti, između ostalog Kija Kockar, Milena Ćeranić, Rialda, Andreana Čekić, Mira Škorić, Tea Tairović, Milica Dabović, Sindi Models, ali i Maja Nikolić koja je iskoristila priliku da ozbiljno izvređa Sanju.

PROČITAJTE: Pokajala se Anabela Atijas! Otkrila pravu istinu o odnosu s Gagijem!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić