Aleksandra Subotić
Svet

August 23, 2021 18:00

By

Aleksandra Subotić: „Ana Korać može samo da MAŠTA o životu kakav ja imam!”

Aleksandra Subotić spominje se kao jedan od glavnih učesnika u novoj, petoj sezoni “Zadruge”, koja kreće na Pinku početkom septembra. Iako ne može zvanično da potvrdi svoj ulazak, u razgovoru za Svet kaže da ima konkretan cilj zašto bi ponovo bila deset meseci pod kamerama.

Aleksandra Subotić o rijaliti igračima!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

-Ako budem ušla, razlozi će biti vrlo jasni – da za deset meseci žrtve, tačnije odvojenosti od dece, mogu da im obezbedim krov nad glavom. Činjenica je da ću moći da ih viđam na bitne datume, ali ne bi bilo kao dosad, da smo po 24 sata zajedno. Ja imam bogatog supruga, sve to stoji, živim život kao u bajci, ali niko ne zna šta nosi dan a šta noć. Drugo, ja imam dvoje male dece. Ako ih budem ostavljala, ostaće sa mojim suprugom, u divnim uslovima, sa bebi-siterkom, sa vozačem koji vozi Magdalenu u školu, učiteljicom koja joj stoji na raspolaganju za sve.

Čega se najviše plašiš u rijalitiju?

-Ne postoji nikakav strah, samo mi to okruženje i takvi ljudi ne prijaju. Mene te njihove igrice, jurenje kadra, ko sa kim spava i šta su sve spremni da rade nije interesovalo ni kad sam imala 19 godina. Sada na sve njih gledam kao na proste ljude, čast izuzecima. Plašim se svog negativnog raspoloženja zbog tog okruženja. U prošloj sezoni je u 90 odsto slučajeva bio sve sam šljam i propalitet. Pa i neke likove za koje znam da su pozitivci, šljam je znao da ih povuče na dno. Ne možeš da se skloniš tamo. Budeš upleten u razne priče da komentarišeš šta oni radi. Mislim
da ću biti usamljena. Ceo koncept rijalitija mi sa ove tačke gledišta ne odgovara. Privatno sam ušuškana. Radim šta mi odgovara. Ustanem, dođe bebi-siterka, šetamo, jedemo, kupimo neke stvari. Sad mi je život čaroban, a treba opet da pređem u taj ekstrem. Ja od toga imam fobiju.

Imala si problem sa Pecom pre mesec dana, je l’ misliš da će te čekati?

-Ja ne sumnjam u njega kad je prevara u pitanju. Pa, nije klinac, on ima 48 godina. Zreo je, ozbiljan muškarac, nikad ne moram da razmišljam gde je i sa kim je, ima svoj krug ljudi. Plašim se svojih pucanja pred kamerama, šta će da kaže i da li će razumeti da je sve to rijaliti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

Kako ćeš reagovati ako uđe i David ?

-Svesna sam da će svi pokušavati da naprave tu neku priču, da nas spoje na bilo koji način. To je za mene davno završena stvar i šta mi je taj dečko uradio i sve oko toga, tako da ne može ništa da me poremeti. On je moja davna prošlost. Sada imam čoveka sa kojim imam dete, koga volim i koji mi je omogućio život iz snova. To meni ni David ni bilo koji dečko iz rijalitija ne bi mogao da pruži. Što se tiče rijaliti muškaraca, imam jako loše mišljenje o njima, čast izuzecima. To šta će David da priča je njegova stvar, ako se to desi, bolje mu je da se bavi Anom
Korać nego sa mnom. Ja sam davno iznad svega toga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Često te u poslednje vreme spajaju u javnosti i upoređuju Anu i tebe, ko je na kom nivou i ko je ko.

-Nas dve nikako ne možemo da se poredimo. To čime se ona bavi nema dodirnih tačaka sa mojim privatnim životom niti ona može da mi bude konkurencija. Ona samo može da sanja da jednog dana ima porodicu, decu, imućnog muža… Ja nemam na šta da budem ljubomorna kad je ona u pitanju. Ona mom životu ne može da priđe. Ja joj svakako želim sreću.

A šta ako je, na primer, tvoj muž njena ciljna grupa, hipotetički?

-On može da bude u njenoj glavi, ali takve devojke ne mogu da budu ciljna grupa muškaraca kakav je moj. Takve devojke su za jedno veče. Prati je priča da ne može da bude žena imućnog muškarca, možda neka avantura. A kada je konkretno moj izabranik u pitanju, to je nemoguća misija.

Pomirila si se sa Dalilom i Dejanom.

-Imamo normalna odnos. Videli smo se dva puta. Nemamo razlog za sukob. Dalila i ja smo različite ličnosti, pa smo konfliktne, ali nemamo razlog da budemo u svađi. Kad su Dejan i David imali svađu i bili u sukobu, nas dve smo stale na stranu naših tadašnjih izabranika. Imamo normalan odnos. Ne možemo da budemo najbolji prijatelji, ali smo OK.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Ti i Maja ste intiezivirale druženje.

-Da, viđamo se dva, tri puta nedeljno sad otkako je izašla iz rijalitija, pre nismo mogle jer je ulazila iz sezone u sezonu.

I šta kaže, je l’ možeš da razumeš sve što je radila unutra?

-Ne mogu to ludilo da skapiram. Ja njoj dođem kao neka mama koja pokušava dete da usmeri i pomogne. Lepo mi je kad sedim sa njom, kad pričamo. Ali, što se tiče njenog privatnog života, to je njena stvar i ja joj tu ne mogu pomoći da promeni mišljenje o svemu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus)

Kako gledaš na njen odnos sa Janjušem?

-Meni je on delovao hladno i bezobrazno i kao da nije imao jaku emociju prema njoj. Ona jeste njega maltretirala i to
stvarno mislim da nijedan muškarac ne bi podneo, već bi je, žargonski rečeno, ubio. On je sve to svesno izazivao, znao je reakciju koja sledi. Da je voleo, ne bi je ostavio odmah nakon rijalitija. Njemu je trebala priča, kadar i ostanak do kraja zbog para. Iskoristio je samo zarad svojih ciljeva. Sve je to uradio na ružan i podao način. Upropastio je kao ličnost.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ