Star

25 Oktobra, 2020 18:00

Aleksandrina majka BESNA i OČAJNA: „RAZBIĆU GLAVU Caru! Ponižava mi dete!“

Filip Car i Aleksandra Nikolić mnoge zbunjuju svojom ljubavnom vezom u rijalitiju, jer u danu raskinu nekoliko puta i pomire se!

„Ući ću tamo da se obračunam s njim!“

Kako trenutno stoje stvari, sada im je čorbu zapržila Mina Vrbaški! Sve to gleda i Slovenka, Aleksandrina majka, i mnogo pati zbog toga što joj Car vređa i ponižava dete, piše STAR.

– Moja Aleksandra se zaljubila, ja to jasno vidim, ali ne mogu da razumem kako mu dozvoljava da je kinji. Filip je manipulator, njemu je važno da je u kadru, a na koji način to nije važno. Pati mi ćerka, smršala je, vidim da nije kako treba! Želudac me boli od stresa, mnogo se nerviram, ne spavam uopšte, i moje zdravlje je poljuljano. Verujte mi, da sam tamo i da je uvredi onako ispred mene, ja bih mu glavu razbila! Na šta liči da tako kažeš devojci sa kojom si u vezi? Ne možeš kao muškarac da uvrediš bilo koju devojku, a kamoli onu sa kojom kao imaš nešto! Ja podržavam sve što moje dete čini srećnom, ali Filip je ne čini srećnom, već sasvim suprotno. Nerviram se što ona nema svoje ja, nego je on vrti kako hoće! – započela je ljutito Aleksandrina mama i dodala:

– Kako bi bilo Filipu da gleda da na taj način neko vređa i ponižava njegovu sestru, jel to lepo tako? Kaže ne može da bude sa njom ako ne bude seksa, van pameti da tako nešto izjavi! Ma, ne dao Bog da sam tamo da se obračunam sa njim. Prvi on poteže teme i daje raznorazna imena Aleksandri, a za sve to što tvrde i te kako mogu na sudu da završe. Kažu ne važi se to što se kaže u rijalitiju, a gde se onda važi, milioni ljudi to gledaju i slušaju! Mnogo se nerviram, kažem vam, imam problem sa želucem, nesanicom, ma sve na nervnoj bazi! – objašnjava nam Slovenka koja se dotakla i odnosa sa Kristijanom.

– Kristijan je taj koji je nju uhvatio za guzu i izgovara sve te reči koje izgovara, ali svi znaju da je to on, i da je on takav. Plesali su duže od 16 sati, ona više nije znala za sebe, a kamoli da je slušala i pratila šta radi Kristijan. Rekla mi je da imaju zajedničkog prijatelja koji joj je rekao da joj je Kristijan u rijalitiju za sve što joj treba, malo se pumpa taj odnos, ne vidim ja varnice tu nikakve. Ona njega poštuje kao starijeg i oženjenog.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR