Aleksandra NIkolić
Star

17 Decembra, 2020 22:00

Aleksandrina majka prolazi KROZ PAKAO! Afera Bujanovac i dalje GLAVNA TEMA!

Aleksandra Nikolić kratko je uživala u ljubavi sa fitnes instruktorom Nikolom Đorđevićem, jer on ne želi vezu u rijalitiju, a njena majka Slovenka bije bitku sa mnogima koji osuđuju Aleks.

Slovenka: „Moja ćerka nema mozga da bi se bavila prostitucijom”

Kako je objasnila za STAR, najteže joj padaju kritike Aleksandrinog oca koji je krivi da nije dobro pazila na ćerku čim je dozvolila da se nađe u aferi Bujanovac!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Ja sam za taj Bujanovac čula prvi put preko televizije u Zadruzi. Ja o tome ništa ne znam. Jedino čega se sećam jeste da je jednom rekla da ide sa drugaricom tamo. I to je to. Da je moje dete nemoralno, ono bi mnogo drugačije živelo, a ne bi prolazile kroz pakao. Moje dete je moglo da se uda za milionera i da niočemu ne razmišlja, ali ona nije u toj priči, verujte mi. Ne da sam se iznenadila kada su počeli da je povezuju za te priče, nego sam već na sudu podnela tužbe protiv nekoliko devojaka koje su to pričale. Neću da otkrivam koje su to iz Zadruge, ali saznaće se jer će biti pozvane da daju izjave. Ja želim samo istinu, tako da svi koji lažu o mojoj Aleksandri neće tako lako proći – kaže Slovenkaza STAR i objašnjava kroz kakav pakao prolazi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Ja sam za nju sve živo dala i svega sam se odrekla, jer živim za nju. Nije mi lako ni malo. Ja sam nju jedva izlečila, sad da po njoj neko gazi i priča tako gnusne laži, ja neću da dopustim. Ona je nežna, više nema mozga nego što ima pa da radi te stvari. Ološi jedni. Možeš da radiš u kancelariji pa da budeš najveća drolja, a da radiš u kafani i da budeš najveća dama. Sve to što se piše o njoj, čita i njen otac i onda mi šalje poruke, pa mi nije baš dobro. Ne pravi on meni probleme, jer pokušavam sa njim da budem koliko toliko u korektnim odnosima. Tolerantna sam, ali on me obasipa porukama, grdnjama i pretnjama – kaže drhtavim glasom Aleksandrina majka Slovenka.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR