Aleksandra NIkolić
Star

April 9, 2021 19:00

By

Aleksandrina majka zapretila TUŽBOM! „Janjušu je bolje da se VRATI ŽENI!”

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Nikolić od početka rijalitija intrigira javnost. Iako su se za nju vezivale mnoge teme, najveću prašinu podigla je njena veza sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aleksandrina majka zapretila tužbom!

Naime, Aleksandra i Marko raskinuli su nakon tri dana veze jer je Maja Marinković zbog koje se Janjuš razveo umešala svoje prste. Sada nakon svega, pa i zakazane svadbe oglasila se Aleksandrina majka Slovenka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Da vam kažem, u mojoj kući slavlja nije bilo! Mina je poslala poruku Aleksandrinom drugaru kako bi javila da joj pošaljemo šminku i klipse za kosu, što su mi uradili. Oni su se našli i proslavljali ne znam šta, ali mene zaista nikakvo veselje ne zanima – rekla je Aleksandrina majka za Pink.rs i dodala:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janjus i Maja ❤️ (@maja_janjus_official)

Ako je to zadatak Velikog šefa i šefice ja sam za, jer su to divni ljudi, ali ovako nisam za to! Maju ne bih da komentarišem, ja sam prošla pola sveta i borila se i nikada mi niko nije rekao neku pogrdnu reč kao ona, koja me je nazvala prostitutkom. To je katastrofa, a moj advokat prati rijaliti i sve beleži, pa ćemo videti. Ona ima najmanje prava da bilo šta kaže, i ja mislim da je ona bila sa Čorbom takva iz inata Janjušu, kojem bi bilo bolje da se vrati svojoj ženi. Ja sam mislila da će oni ostati barem prijatelji, ali ništa od toga.  – zaključila je Slovenka.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ