svet

October 5, 2017 13:12

By

Alen Azarić: “Nudili su mi avione za izlečenje!”

Vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba je ona po kojoj je Alen Azarić uzeo celo bogatstvo od proslavljenog tenisera Novaka Đokovića. Naime, Đoković je Azariću za molitve koje mu je ovaj čitao, poklonio bogatu rezidenciju, kako bi mu se odužio, o čemu nam je doktor Azarić rekao sledeće:

“Iskreno sam se prvo iznervirao, a onda nasmejao kada sam to video. Svako ko dolazi kod mene zna da ja svoje usluge ne naplaćujem i da su pregledi besplatni i da se plaća samo terapija ukoliko je potrebna, a koju i ja plaćam. Pored toga, decu i siromašne lečim o svom trošku. U dosadašnjem radu sam imao mnogo puta situaciju da uzmem ogromnu količinu novca, kuću, stan, auto i mnogo drugih vrednosti, koje su mi nudili izlečeni ljudi, a koje sam odbio, što svi izlečeni mogu da potvrde. Vest da sam od Novaka Đokovića i njegovog oca Srđana uzeo bogato opremljenu rezidenciju u kojoj radim preglede je čista budalaština, što vam i oni mogu potvrditi. Istina je da sam ja redovan gost u njihovom restoranu, jer oni imaju vegansku ishranu, a ja sam vegan. Moja preporuka za Novaka jeste da pije kapsule od ulja pečurke Ganoderma Lucidum, što je novo na našem tržištu i nešto što je najjače za imunitet i tvrdim da će kada se budemo upoznali i ukoliko bude došao kod mene, biti ponovo broj jedan. Stojim iza tih reči. Nikakva zahvalnost ili pokloni sa njihove strane nisu pominjani i nije mi jasno odakle uopšte takve priče. Pored toga, ja sam doktor, ne menadžer njihovog restorana, pa da im dovodim goste. Oni imaju menadžera restorana koji odlično obavlja svoj deo posla i verujem da im drugi nije potreban. Biće mi čast da se upoznam sa velikanom tenisa Novakom i da mu se lično izvinem za ovakve natpise, iako nemam ama baš nikakve veze sa istim”,rekao nam je pomalo ljutito doktor Azarić.

Kako nas je ova priča podsetila na jednu drugu, nismo mogli da ne upitamo doktora Azarića, da li je tačno da mu je jedan ugledni biznismen iz Zagreba, kog je doktor izlečio od karcinoma prostate, nudio za uzvrat apartman i privatni avion na poklon?

“Ne znam od koga ste to saznali, ali to je istina. Međutim ja u svom vlasništvu nemam ni apartman u Hrvatskoj, niti privatni avion, tako da vam je jasno da poklon nisam prihvatio, ali sam u prijateljskim odnosima sa tim biznismenom i moja najveća nagrada je to što on već nekoliko godina uspešno radi i živi bez ikakvih problema, jer je izlečen. Ja sam skroman čovek i mene avioni ne zanimaju”,zaključuje Azarić.

AUTOR: Svet

FOTO: promo