Star

31 јула, 2021 13:55

Alen Hadrović ide na OPERACIJU! Za ovo će dobiti DOŽIVOTNU garanciju!

Alen Hadrović ide na operaciju u Tursku kako bi rešio problem sa kojim se suočava već duže vreme.

Alen Hadrović ide na operaciju!

Naime, bivši zadrugar odlučio je da reši problem sa opadanjem kose, a svoju odluku saopštio je pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A L E N H A D R O V I C (@alenhadrovic_)

U septembru idemo na jedno malo putovanje u Istanbul… Odlučio sam se za transplataciju kose. Naravno, ta moja odluka nije došla iz vedra neba, već duže vreme imam problem sa gubitkom kose, to ste primetili. Sačekao sam da vidim da li će im porasti kosa, da li će uspeti ta transplatacija. S obzirom na to da je uspela kod mojih prijatelja, rešio sam i ja da kontaktiram doktorku i zakažem svoj termin u klinici 17. septembra – započeo je Alen, a potom dodao:

Garantuju mi da je bezbolno, za jedan dan je sve gotovo. Dobijam doživotnu garanciju i osiguranje na svu presađenu kosu… U septembru idemo Maja i ja – otkrio je Hadrović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✨ Mαʝα Mαɾƙσʋιƈ 𝐙𝐀𝐃𝐑𝐔𝐆𝐀 𝟒 ✨ (@maja.markoviic)

Podsećanja radi, Maja i Alen započeli su svoju vezu u „Zadruzi 4” a po izlasku iz rijalitija par je saznao najlepšu vest – da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja. Pre samo nekoliko dana Maja je otkrila da čekaju dečaka i da Alen i ona s nestrpljenjem očekuju prinovu.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ