Alen i Maja Hadrović očekuju drugo dete
Svet

October 28, 2022 18:15

By

Čuli smo samo otkucaje srca… Nakon velikog udarca, Alen Hadrović ponovo na životnoj prekretnici FOTO

Alen i Maja Hadrović očekuju drugo dete

Alen i Maja Hadrović upoznali su se i zavoleli u četvrtoj sezoni “Zadruge”, nakon čega su stali na ludi kamen, dobili sina, a za nekoliko meseci dobiće pojačanje… Par u koji niko nije verovao, uživa u skladnom braku, ljubavi i sreći koju je, nažalost pre nekoliko dana na trenutak prekinula tužna vest…

Pročitajte: Sestra Majinog verenika u suzama – Dok moj brat umire u bolovima, Maja se muva sa drugim

Foto: Ata Images

Hadrović se putem Insatgram oprostio od svoje tetke i uputio joj emotivnu poruku koja je rastužila njegove pratioce.

– Ode ti, tetkice moja, u istoj godini izgubili smo i tebe i baku! Ostade moja mama, vaš cvrkut sama… Večna ti slava i hvala na svemu. Voli te tvoj Aljoša – napisao je utučeni Hadrović.

Pročitajte: Tragične vesti iz doma Alena Hadrovića – Preminula je njegova najveća ljubav

Foto: Ata Images

Ipak, nakon nekoliko nedelja Alen se ponovo smeje. Kako prenose domaći mediji, Maja je ponovo trudna, a Alenu će posle dečaka podariti još jedno dete. Radosne vesti podelili su i putem Insatgrama a za Pink.rs Alen je potvrdio ovu vest:

– Jeste, istina je, čekamo jos jednog bebca, presrećni smo i ne mogu da vam opišem koliko smo se danas radovali, kada su nam potvrđeni otkucaji srca na ultrazvuku – rekao je Hadrović…

Velike snove sanjali su još u “Zadruzi 4”, u kojoj su se upoznali i zavoleli. Tada su smišljali imena za decu, a san im se obistinjuje.

Pročitajte: Severinin bivši posle tri sina dobio ćerku – Ovo moćno ime je dao devojčici

Foto: Instagram

– Iskreno, voleo bih devojčicu, jer imamo već dva dečaka. Ali svakako bih se jednako obradovao i još jednom junaku. Ako bude devojčica, zvaće se Angelina, po mojoj sestri, a ako bude muško, Maja će da bira ime ili ćemo zajedno. Još nismo smislili, jer smo Vuk i Angelina odredili još kad smo bili u Zadruzi – rekao je Alen za Pink.rs.

Podsetimo, biznismen Alen Hadrović prostao je poznat u rijalitiju kada je uplovio u vezu sa Majom Marković koja je tada prevarila verenika. Njih dvoje su ostali zajedno po izlasku iz „Zadruge„, venčali se i imaju dete.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images