Star

22 Novembra, 2020 11:00

Alen se PERE od VEZE sa Zerinom! Drugarica otkriva: „Bio je ZALJUBLJEN!“

Alen Hadrović bi da zaboravi kratku romansu koju je imao letos sa Zerinom Hećo, ali džaba! U javnosti se već pojavila njihova ljubavna prepiska. Kako piše novi STAR, Alenu se Zerina baš dopala, ali kada je saznao da je ona i dalje u kontaktu sa Dadom Glišićem i da ga laže, blokirao je i pobegao u Zadrugu.

„Šutnuo je kad je saznao da laže da ima rak!“

Alen mi je dobar drug i vidim da ga je sramota kad god se potegne pitanje o njegovoj romansi sa Zerinom. On se očigledno sada pere, jer ga je sramota što su išta imali. Bila sam prisutna kada su se ljubili i cvetali od ljubavi. Međutim, kada je počela da mu priča da joj je ostalo još šest meseci života, kada je shvatio da ona laže naciju pričama da ima rak i da ide na hemoterapije, istog trenutka je prekinuo s njom svaki kontakt i blokirao je svuda. Tada je već imao poziv za Zadrugu i nije razmišljao nego je bukvalno pobegao i sklonio se od nje”, ispričala je Jelena Krunić dok Alenov drug Srđan smatra da Zerina sve radi kako bi ga blatila i kako bi izgubio pratioce.

„Alen je zaljubljive prirode“

Alen je zaljubljive prirode, ali ta vezica sa Zerinom je baš kratko trajala, ma ni mesec dana. Nekako mislim da je ona sve pogrešno shvatila. Imao sam prilike da je upoznam letos, delovala mi je u dubini duše kao dobra osoba, ali sad kad čujem da mu je rekla da umire, to mi deluje kao neka španska serija. Nisam znao za njegove planove da bi je ženio i da je želeo decu sa njom, zato mi sve to deluje kao da su poruke nameštene, rekao je Srđan i otkrio da mu se ni sadašnja Alenova devojka Maja u rijalitiju ne dopada jer mnogo očijuka sa obezbeđenjem.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR