Tuga Janka Tipsarevića
svet

December 29, 2014 17:07

By

Amira Medunjanin 14. marta u Sava centru

amira
Pevačica Amira Medunjanin vraća se u Beograd za koncert 14. marta 2015. godine u Sava centru gde će promovisati hvaljeni aktuelni CD album “Silk & Stone” (Svila i kamen).

Moram napomenuti da je za mene nastup u Beogradu uvijek više od koncerta. I mislim da sam prošli put u Sava centru ostala dužna publici za neke pesme koje smo izostavili, jer se nije uklapalo u tom trenutku. Tako da ćemo se družiti malo duže od predviđenog. Imamo puno toga za ispričati“, najavljuje Amira.

Svetski priznata pevačica na uspešnom prvom samostalnom koncertu zimus u Sava centru oduševila je publiku nadahnutim izvedbama tradicionala poput “Ah šta ćemo ljubav kriti”, “Kradem ti se u večeri”, “Kaleš bre Anđo”, “Mito bekrijo”, “Zajdi, zajdi”, “Što te nema”…

Dosta toga se dešavalo u poslednjih godinu dana. I red bi bio da napravimo neku rekapitulaciju i otvorimo godinu sa novom pričom. Volela bih da 14. marta nastavimo gde smo stali prošli put. Meni ona dva i po sata u februaru nisu ni blizu bila dovoljna. Sada se već dobro znamo i šteta bi bilo da ne iskoristimo priliku za dobro druženje“, poručuje Amira.

Do tada Amira čestita Beograđanima Novu godinu:

Svima bih poželela sve najbolje u Novoj Godini. Dobrog zdravlja, sreće i ljubavi. Da naredna bude bolja od prethodne, da nas sreća okrene jedne prema drugima i da se malo više družimo i volimo

Ulaznice za beogradski koncert Amire Medunjanin u prodaji su od 5. januara 2015. godine po cenama 900, 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 dinara.

Izvor: Life Content
Foto: Anur Hadžiomerspahić