Scandal

22 Januara, 2022 21:00

Ana Bekuta krije u kakvom je zdravstvenom stanju! Mrkina smrt pogoršala situaciju!

Kako SCANDAL! saznaje, Ana Bekuta je mnogo loše zbog smrti Milutina Mrkonjića! Njeni najbliži se jako brinu jer je pevačica oslabila preko 10 kilograma, a da sve bude gore, išla je i na redovnu kontrolu i uopšte joj nisu dobri rezultati.

Ana Bekuta krije u kakvom je zdravstvenom stanju!

Ana je mnogo utučena zbog Mrke, ne zna šta je snašlo, pa tolike godine se nisu odvajali, ovo je ipak šok za nju – započinje naš izvor i dodaje:


I dok je Mrka bio živ, ona je povremeno imala zdravstvenih problema, ali tada je sve bilo drugačije. Em je on bio uz nju, em su bodrili jedno drugo. Sad je tužna i usamljena. Poverila se nekim drugaricama da ne zna kako će se navići na samoću, a rekla im je i da je išla da vadi krv i da rezultati nisu baš najbolje. Baš je nekako sva na tri ćoška… Jeste da su unuk, unuka i sin stalno uz nju, vratila se odmah i poslu jer je to bila Mrkina želja, ali nije to to. Ipak je on bio njen pokretačka snaga i oslonac, a sada sve mora sama. Ipak, sreća da je jaka i svi njeni veruju da će da se trgne jer to i Mrka očekuje i daje joj neku nadljudsku snagu i kada ga nema – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ