Nasledstvo Milutina Mrkonjića
Scandal

July 23, 2021 18:00

By

Ana Bekuta našla Mrkino tajno pismo!

Ana Bekuta našla Mrkino tajno pismo!

Ana Bekuta našla Mrkino tajno pismo, a ako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, pismo je namenjeno njoj. U pitanju je oproštajno pismo, a Milutin ga je napisao dok je bio u bolnici nakon što je operisao srce! Prema rečima našeg izvora, Ana se baš potresla zbog pisma, pa satima nije prestajala da plače, a bilo joj je potrebno čak nekoliko dana da dođe sebi.

SATIMA NIJE MOGLA DA PRESTANE DA PLAČE

Ana Bekuta

Mrka je to pismo napisao jer se uplašio da se nakon operacije srca neće oporaviti i da mu se bliži kraj – započinje naš izvor i dodaje:

Bio je ubeđen da neće preživeti jer je tada i korona najjače udarala, pa je rešio da se nekako oprosti od Ane i zahvali joj se za sve što je za njega učinila. Međutim, kako se ipak, Bogu hvala, oporavio, pismo je sakrio u jednu knjigu i rešio da ga Ani uopšte ne pominje – objašnjava nam Anina prijateljica i dodaje:

Pročitajte: Ana Bekuta se plaši zime!

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić

Ana Bekuta našla Mrkino tajno pismo!

Ali džaba što ga je sakrio kad je sudbina htela da ga Ana pronađe. Prošle nedelje je brisala prašinu i pismo je sasvim slučajno ispalo iz knjige gde je bilo sakriveno i Ana ga je pročitala. Kaže mi mukica da je plakala satima kad je videla koliko je Mrka voli, ceni i poštuje. Napisao joj je da je tek s njom osetio sve lepote života, da mu je ona pokazala šta je prava ljubav i dala mu razlog da živi. Objasnio joj je da samo njoj želi da ostavi sve što ima i da slučajno to ne odbija jer je on zbrinuo svu svoju familiju. Baš joj je dirljivo pisao i razumem što se Ana uznemirila i potresla. Ali sreća da je Mrka sada dobro, čeka njih dvoje još mnogo godina sreće i ljubavi! Kakvi sad da se opraštaju kad im je najlepše, ma nema govora o tome – završava Anina prijateljica.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ