Svet

March 14, 2022 22:00

By

Ana Bekuta ode u politiku! Nije mogla da odbije Ivicu Dačića!

Koliko je Ana Bekuta volela Milutina Mrkonjića i kakva je bila njihova ljubav, mogu da posvedoče njihovi brojni prijatelji. Međutim, niko nije ni slutio da će pevačica i posle njegove smrti toliko gajiti sećanje na njega, ali ni da će održavati stalni kontakt sa njegovim starim prijateljima. A jedan od njih je i Ivica Dačić, kome je pevačica nedavno pružila podršku u predizbornoj kampanji.

Naime, pevačica je pre nekoliko dana nastupila na predizbornom skupu stranke čiji je Mrka bio počasni predsednik. Tom prilikom izvela je nekoliko svojih numera, na zadovoljstvo Dačića i njegovih simpatizera.

PROČITAJTE: ANA BEKUTA SE TAJNO SASTALA SA MRKINOM UDOVICOM! Daša imala samo jednu molbu!

Zbog pomenutog gesta mnogi su se zapitali da li to Ana ulazi u politiku. Međutim, to je malo verovatno s obzirom na to da joj to ni ranije nije bilo u planu, iako je o politici često ćaskala sa Mrkonjićem, koji je jednom prilikom izjavio:

Moram da vam kažem jednu ocenu za ove moje drugove političare – estrada je poštenija od politike! Poštenija! Tu se barem znaju neki odnosi, u politici ne – govorio je Mrka nekada, dodajući da se iz politike povukao, kako bi mogao vreme da provodi sa Anom.

ana bekuta i mrka

IVAN VUČIĆEVIĆ

No, s obzirom na to da je Ana ostala u odličnim odnosima sa Mrkinim velikim prijateljem Ivicom Dačićem, postoji mogućnost da nije mogla da ga odbije, te da se i ona uključila u politiku, kao što su to uradile neke njene kolege.

PROČITAJTE: Aca Lukas je umesto ljubavnici, poruku poslao ženi! Evo s kim je varao suprugu i šta je usledilo!

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES