Ana Bekuta
Scandal

November 5, 2021 18:00

By

Ovaj čovek je Anu Bekutu ZAVIO U CRNO! Mislila je da to neće preživeti!

Kako SCANDAL! saznaje, Ana Bekuta još uvek nije oprostila bivšem mužu sve što joj je učinio početkom devedesetih kada su se razišli! Čak se ranije pisalo da je zbog njega htela i da se ubije jer ju je ostavio bez dinara i na ulici, a ona mu je sagradila kuću i izdržavala ga je!

Ana Bekuta ovo neće oprostiti!

Ana se baš nerado seća tog muža s kojim je provela skoro deset godina u braku. Ona je tada, dok je bila sa njim, super zarađivala i sagradila je kuću u kojoj su živeli, međutim, kada su se razišli, on joj je sve uzeo. Ostala je na ulici i bez dinara. Tada je pomišljala i da se ubije, baš joj je bilo teško – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Mrka je teši i govori joj da treba da zaboravi na taj loš period, ali kad vidi koliko je to boli, kaže joj da može da naplati od tog čoveka svaki dinar koji joj je oteo. Međutim, Ana to ne želi, samo bi još više otvorila rane iz prošlosti – završava izvor, a Anini prijatelji su o njenom bivšem braku ovako govorili:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Ana je nepunih godinu dana bila u braku sa jednim klavijaturistom, a kada su se razišli, upoznala je bubnjara s kojim je ostala dugo. Sa njim je radila i bila u ljubavi skoro deset godina. Živeli su u Šapcu, a Ana je tada imala velike hitove i lepo zarađivala. Sve pare je uložila u kuću u kojoj je živela sa njim, iako je sebi moga da kupi stan. Kada su se razveli 1992. godine, bubnjar joj je sve uzeo i ona je ostala bukvalno na ulici bez dinara. Tada je otišla u Beograd, a on se veoma brzo nakon toga oženio. Ani su tada u pomoć pritekli prijatelji. Oni su joj dali stan na Senjaku u kojem je živela. Plaćala im je kiriju, ali nešto minimalno – rekli su Anini prijatelji

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ