ANA BEKUTA
Svet

January 6, 2022 15:59

By

NIKAD TUŽNIJI BADNJI DAN: Ana Bekuta slomljena na Mrkinom grobu!

Pomen povodom  40 dana od smrti počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića i emotivnog partnera Ane Bekute, koji je preminuo 27. novembra u 80. godini života, održan je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

ANA BEKUTA

ATA/IMAGES

Kako saznajemo Bekuta je na Novo groblje stigla potpuno slomljena, u crnoj bundi i šubari, sa maskom na licu i bez šminke, gotovo da nije bila prepoznatljiva.

Iako je nedavno tek počela ponovo da nastupa, na licu pevačice vidi se da izuzetno pati za političarem sa kojim je bila u vezi skoro pa deceniju. Kada je stigla na groblje, u Aleju zaslužnih građana, ona se nadvila nad spomenik i plakala i jecala u tišini, a zatim se pozdravljala sa prisutnima koji su polako  pristizali.

ANA I MRKA

ATA/IMAGES

Na pomen Mrki stigli su Lidija Vukićević, Hani Mitrović, Goca Šaulić, kao i ceo SPS.

ANA I MRKA

ATA/IMAGES

Podsećamo, Mrkonjić je preminuo na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

Pročitajte: TELO DŽEJA RAMADANOVSKOG POMERENO U DRUGU  GROBNICU! Pevač sada počiva pored ovih velikana!

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA/IMAGES