Ana varala Zvezdana
Svet

March 26, 2023 17:30

By

Zbog Zvezdana je izdala ćerku: Ana priznala da joj ćerka ovo neće oprostiti pa jecala na sav glas

Ana Ćurčić izdala ćerku zbog Zvezdana Slavnića

Prošlo je tačno dva meseca otkako je Ana Ćurčić ušla na imanje u Šimanovcima. Bivša partnerka Zvezdana Slavnića rešila je da se suoči sa njim i njegovom ljubavnicom oči u oči, pa je od tad u Beloj kući svaki dan uzavrela atmosfera.

Pročitajte: Pakao u porodici – Majka Ane Ćurčić doživela moždani udar, hitno odvedena u bolnicu

Ana Ćurčić izdala ćerku

Foto: Youtube printscreen

Sav prljavi veš iz zajedničkog života počeo je da isplivava na površinu, a mnogi su zapanjeni Aninim ponašanjem. Iako je iznela niz optužbi na Slavnićev račun kako je maltretirao i nju i njenu decu, čini se da je ipak ljubav prema njemu pa mu i dalje oprašta brojne gadosti koje on pravi.

Pročitajte: Isplivala ružna prošlost Ane Ćurčić – Sve što je pripisivala Zvezdanu, radila je ona

Ana Ćurčić izdala ćerku

Youtube Printscreen

Mada sada je shvatila da će uskoro i kraj rijalitija, pa je sustiže realnost. Govoreći o deci bivša Zvezdanova partnerka se slomila jer je kako navodi Ana Ćurčić izdala ćerku. Naime, ona je naslednici Ivi dala zakletvu da će u rijalitiju ostati samo mesec dana, što je pogazila.

Pročitajte: Anin sam večni čuvar – Ćurčićkin bivši stiže u Zadrugu, Zvezdan ga ne podnosi samo iz jednog razloga

Ana Ćurčić izdala ćerku

Printscreen

Ćurčićeva je rekla da je ćerka sigurno ljuta na nju zbog izdaje, a toliko su povezane. Pored toga, pre ulaska u Zadrugu, Iva je majku preklinjala da ne krene putem suočavanja sa Zvezdanom Slavnićem, ali je ona nije poslušala i sada ju je stiglo kajanje.

– Samo hoću da se isplačem! Nisam dobro! – kukala je Ana.

– Šta ti je? Pričaj sa mnom, molim te – upitala je Zorica.

Pročitajte: Isplivala prošlost Ane Ćurčić – Nije baš tako divna kao što se predstavlja, bila je i u sukobu sa zakonom

Ana Ćurčić izdala ćerku

Foto: Youtube printscreen

Plačem zbog deteta, mnogo mi je teško! Ljuta je na mene, ja sam nju slagala! Ja sam joj rekla da ću biti samo mesec dana, da nikada neću ništa spomenuti, ljuta je, veruj mi! Sigurno! Nema šanse, dva meseca ništa, ne znam ni da li je sve u redu sa njom, ljuta je sigurno! Znaš li koliko je ona mene molila, ovako me je preklinjala, da ne idem, znaš koliko me je molila i plakala, ovo je malo kako ja sad plačem, da se zakunem u nju i u njih, i sve sam – rekla je Ana.

– Ona je ista ja, zato se i plašim, ti ne znaš kako je ona osetljiva za mene. Mi smo bukvalno creva, znaš koliko smo povezane… Mnogo – jecala je Ana.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram