Aca Bulić ulazi u Zadrugu
Svet

28 Januara, 2023 10:00

Noć istine, suza i teških reči: Ana urnisala Zvezdana i Anđelu čim je ušla, Slavnić doživeo nervni slom VIDEO

Ana Ćurčić ušla u Zadrugu i napravila opštu pometnju

Sinoć se dogodilo nešto što su svi željno iščekivali. Prevarena supruga Zvezdana Slavnića skupila je snage i ušla u Belu kuću kako bi se suočila sa bivšim izabranikom i kao ravnopravni član borila za prvo mesto u Zadruzi 6. Pre samog ulaska Ana je u studiju Dušici i ostalim novinarima otkrila da su joj emocije pomešane te da ne zna kako će reagovati tokom predstojećih teških trenutaka koji je očekuju unutar imanja u Šimanovcima. Potkačila je i Slavnićevog oca, Moku koji je kako kaže usled godina i starosti mnoge stvari zaboravio a i tokom svih prethodnih godina nije imao neki kontakt sa sinom tako da ono što legendarni košarkaš govori Ćurčićevu ne može da pogodi.

Pročitajte: Zvezdan šutnuo Anđelu kao krpu, smuvao Aleks pa joj priznao da nema nikakve emocije prema Đuričićevoj VIDEO

Ana Ćurčić ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

Izjavila je još da nije sigurna da li je Zvezdan nju posle svega ovoga uopšte ikad voleo, ali da je spremna za suočavanje sa njim. To je pokazala i svojim dostojanstvenim ulaskom. Dok za njenog bivšeg partnera ne bismo mogli isto da kažemo. Naime, Slavnić i Anđela su se sledili kada su Anu ugledali na vratima, a nedugo zatim Zvezdan je doživeo nervni slom.

Da je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu svi su ispratili, međutim, ono što je usledilo nakon što se predstavila svim budućim cimerima izazvalo je lavinu komentara. Nekadašnji robijaš nakon nekoliko razmenjenih reči sa bivšom izabranicom doživeo je pravi nervni slom. Lupao je na vrata i molio da izađe, u sledećem trenutku lomio je sve pred sobom dok ga je Anđela u stopu pratila da bi na kraju počeo najstrašnije da vređa Anu dok je hodao po crnom stolu.

Pročitajte: Zvezdan Slavnić sinoć javno stavio tačku na brak – Zaljubio sam se u Anđelu, Ana izvini

Ana Ćurčić ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

– Da nećeš da me udariš? – upitala je Ćurčićeva Zvezdana dok joj se on kao razjareni bik približavao.

Slavnić je potom Mići otkrio da ne želi da spava u istoj prostoriji sa Anom te da hoće što pre da napusti Zadrugu, a njoj želi da ostane i radi na svojoj budućnosti koju sa njim nije imala kako je sama izjavila.

Pročitajte: Veza sa Zvezdanom je skupo koštala – Evo kako su Anđelini roditelji reagovali na ćerkino ponašanje u Zadruzi

Ana Ćurčić ušla u Zadrugu

Foto: Youtube printscreen

Da je Ana Ćurčić ušla u Zadrugu sinoć su svi ispratili, a u narednim danima ostaje nam da vidimo šta će se sve dešavati između nekadašnjih ljubavnika kao i da li njeno prisustvo uzdrmati Zvezdanovu i Anđelinu ljubav.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen