Scandal

January 25, 2021 21:00

By

Ana i David na UDARU! Planiraju da im urade STRAŠNU STVAR!

Neprijatelji Ane Korać i Davida Dragojevića na korak su od namere da im unište vezu!

Zlobnici planiraju da im urade strašnu stvar!

Naime, mnogi su bili ubeđeni da će Ana brzo otkačiti Davida i da će poleteti nekom bogatašu u zagrljaj, ali se to nikada nije desilo! A da sve bude gore po sujetne zlobnike, Ana i David svako malo kače zajedničke snimke i fotke na kojima se zaista vidi da je njihova ljubav prava. Naravno, to sve izluđuje njihove protivnike, pa su skovali najgori mogući plan koji zaista može da ih razdvoji!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Čula sam da planiraju da angažuju neku devojku da juri Davida, to jest ne da je angažuju, nego je i ona valjda u toj ekipi zlonamernika – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Ta riba je mlada, zgodna, atraktivna. Plan je da ona startuje Davida i da počne na sve načine da mu se udvara, te da ide na mesta koja on redovno posećuje. I za Anu su spremili isti scenario. Nju će juriti bogati i uspešni biznismen iz Ciriha, obećavaće joj kule i gradove, slaće joj poklone… Međutim, da li će nasesti, ne verujem. Ana je rekla da je David čovek njenog života, ali svakako je naglasila da je materijalno odavno ne privlači. Zato ne verujem da će zlobnicima poći za rukom da ih razdvoji – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!