Star

2 Novembra, 2021 16:11

Ana Ivanović bivšeg dečka OPTUŽILA za krađu? Zbog njega se distancirala i od Novaka Đokovića?

O bivšim ljubavima naše proslavljene teniserke, Ane Ivanovnić, javnost veoma malo zna. Međutim, jedna priča je veoma intrigantna. Sudeći po onome što se šuška u krugovima dobro obaveštenih, Ana Ivanović, pre nego što je srela Bastijana, nije imala sreće pri odabiru partnera.

Ana Ivanović bivšeg dečka OPTUŽILA za krađu?

Sa tadašnim košarkašem Ivanom Paunićem, ljubavi je, kako se tada pisalo, došao kraj, zato što je on u medije izneo informaciju o njihovoj vezi, dok je Ana svoj emotivni život oduvek skrivala od radoznalih pogleda.

A pre nego što je srela svog supruga, Ana se zabavljala sa zgodnim strancem, sa kojom ju je navodno upoznao, njen tada bliski prijatelj, Novak Đoković.

Ana Ivanovic

Posle svega par meseci ljubavi, usledio je skandal. Naime, Ani je iz stana nestao, skupoceni sat, a ona je navodno posumnjaviši na svog emotivnog partnera odlučila da na ovu priču stavi tačku, tako su svojevremno pisali mediji.

Nakon ovog burnog raskida, Ana nikada nije otkrivala identitet njenog bivšeg, oni koji pomno prate dešavanja u srpskom džet setu, još uvek se sećaju koga je tada ljubila lepa Ana, piše Story.rs.

Nakon optužbi, mediji su pisali da zahladneli i odnosi sa Novakom, koji je stao u odbranu svog prijatelja, i mnogi su zapitali da li je ovo, ili nešto drugo razlog? Kao i da li su odnosi među njima uopšte zahladneli?

Ipak, Ana, koja je dugo birala pogrešne, kako je po novinskim čalncima delovalo, srela je svog princa, fudbalsku legendu, Bastijana Švajnštajgera, sa kojim danas ima dva sina i uživa u bajkovitoj ljubavnoj priči, dok je greške iz prošlosti, ako se tako mogu nazvati, odavno ostavila iza sebe, pisao je Story.rs.

AUTOR: STORY.RS

FOTO: RAJKO RISTIĆ